Για μία ακόμα φορά ο  Ν. Θέρμιος Απόλλων έδειξε πως ξέρει καλά να πώς να κερδίζει ένα ματς, διατήρησε το σερί και είναι αήττητος για οκτώ συνεχόμενους αγώνες και είναι η μόνη ομάδα που ακολουθεί… κατά πόδας τη πρώτη τετράδα. Δεν είναι τυχαίο πως οι τέσσερις πρώτοι τον υπολογίζουν περισσότερο απ’ όλες τις ομάδες, πέρα από τα μεταξύ τους ντέρμπυ. Στο Δοκίμι η ομάδα του  Γιώργου Γιάκου πέρασε με το εκπληκτικό 0-3, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα τη εικόνα του ματς, και περισσότερο φανερώνει  την ικανότητα των νικητών να είναι ουσιαστικοί στο παιγνίδι τους.

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

0

Ν. ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

3

 

 

 Ο Απόλλων Δοκιμίου αδικείται σίγουρα από την έκταση του σκορ αφού χωρίς να καταφέρει να φτάσει σε μεγάλη απόδοση, λόγω της καλής λειτουργίας των φιλοξενούμενων, δικαιούνταν κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Καθοριστικό σημείο ότι δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου. Μάλιστα το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ειδικά με το Νταλαπέρα  και τον Σπυριλιώτη.   Έτσι οι φιλοξενούμενοι, που επίσης είχαν καλές στιγμές επιθετικά, πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 42ο λεπτό ο Στεργίου με πολύ μακρινό σουτ νίκησε τον  Σίμο και άνοιξε το σκορ.

Και στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Μερσιώτης έκανε το 0 – 2, «κόβοντας» τα πόδια του Δοκιμίου που θα επιδίωκε την γρήγορη ισοφάριση. Μάλιστα στο 51΄η ομάδα του Θέρμου έχασε και πέναλτυ (άουτ) με τον Ε. Κοκώνη και οι γηπεδούχοι με την είσοδο του έμπειρου νεοαποκτηθέντα, Θανάση Καρτσακλή, ήθελαν να κάνουν την προσπάθειά τους για τη δύσκολη ανατροπή. Μάταια. Στο 65΄ο Αδαμάντιος Κόκκοτος με μπάσιμο και διαγώνιο σουτ  πέτυχε το τρίτο γκολ του Θέρμιου. Ο εκνευρισμός ήταν ακόμα πιο εμφανής στους γηπεδούχους, από του οποίους λίγο μετά το 0-3 αποβλήθηκε ο Αλέξανδρος Αθανασίου και έως το τέλος οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

 

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Σίμος, Γιαννοκώστας (74΄ Αθανασίου Δ.), Τσακανίκας Ι. (91΄ Κλοκώνης), Δαλαγιώργος, Αθανασίου Α., Βαμβακάς (62΄ Καρτσακλής), Αθανασίου Ν., Κορομηλάς Φ., Νταλαπέρας Ν., Ζαχαράκης, Σπυριλιώτης.

 

Ν.  ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Κούντρας, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Κοντός Δ. (76΄ Μπέσσας), Κοκώνης Ε., Βασιλάρης (63΄ Κατσιμάρης), Κόκκοτος, Κυριάκος (89΄ Λάμπος), Μερσιώτης, Ψηφής, Καρβελάς.