Ένας αγώνας μένει για να πανηγυρίσει ο Άρης Αιτωλικού την άνοδο στο Περιφερειακό και οι μεν ποδοσφαιριστές έχουν την αυτοπεποίθηση στο ζενίθ, οι δε φίλαθλοι ετοιμάζουν φιέστα για τα επινίκεια που αδημονούν να ακολουθήσουν.

Οι κιτρινόμαυροι κερδίζοντας την Κυριακή τον αδύναμο Ανδρούτσο Γραβιάς έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά ακόμα κι αν δεν το καταφέρουν υπάρχει και η τελευταία αγωνιστική αυτών των μπαράζ. Ωστόσο κανείς δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο, εκτός της νίκης την Κυριακή.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του 26χρονου Νίκου Καβαλιέρη (φωτο), που φορά τη φανέλα του Άρη από τα δεκαπέντε του και είπε: «Πιστεύω θα ανεβούμε με το παιχνίδι της Κυριακής. Ένα ματς είναι θα το κερδίσουμε και θα ανεβούμε. Ο κόσμος το θέλει πολύ, αφού πάνε περίπου 20 χρόνια που η ομάδα έχει να πετύχει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να μπουν από τη νέα σεζόν κι άλλοι Παράγοντες να στηρίξουν την ομάδα. Ο Άρης τα έχει όλα. Υποδομές, ανακαινισμένο γήπεδο, κόσμο. Πάντως για τη μέχρι τώρα προσπάθεια και την άνοδο που εγώ θεωρώ δεδομένη, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας».

Ο Νεκτάριος Ζέρβας θα είναι ο μεγάλος απών της αναμέτρησης λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και σίγουρα ο άτυχος αφού φέτος συνέβαλε τα μέγιστα στη πορεία της ομάδας. Θα απουσιάσει επίσης ο Χονδρογιάννης, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τις προπονήσεις. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό που ζητάει ο Δημήτρης Θεοδοσίου από τους παίκτες του είναι η αρμόζουσα σοβαρότητα. Όλοι στο Αιτωλικό περιμένουν «πως και πως» τον αγώνα αυτό και όσα θα ακολουθήσουν. Ταυτόχρονα αναμένεται να παρακολουθήσει το παιχνίδι πολύς κόσμος από άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.