Πριν ένα χρόνο περίπου ο  Μάριος Βρουσάι, φεύγοντας από το Ναυπακτιακό Αστέρα, προτίμησε τις υποδομές  του Ολυμπιακού και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς έγινε πλέον επαγγελματίας στους ερυθρόλευκους ένα χρόνο μετά.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Μάριος Βρουσάι υπέγραψε σήμερα 30.9.2016 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Μάριος Βρουσάι γεννήθηκε στις 2.7.1998,είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2015 και την περίοδο 2015-16 ήταν μέλος της ομάδας κατέκτησε το Πρωτάθλημα SuperLeagueK20. Αγωνίζεται  ως «δεκάρι» και ως  αριστερό  χαφ.

Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τιμή που μου έκανε να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι πολύ σπουδαίο αλλά και δύσκολο να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με στόχο να παίξω στην πρώτη ομάδα. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που μ’ έφεραν στον Ολυμπιακό,που με πιστεύουν και με στηρίζουν με πρώτο απ’ όλους τον κ. Παύλου».