Οι «αρυθμίες» ξεπεράστηκαν, μετά την ένσταση του Σκουφά Κομποτίου κατά της πρωταθλήτριας Άρτας Αμβρακία, αφού η ομάδα των Κωστακιών δικαιώθηκε στην ΕΠΟ με την απόρριψη της ένστασης. Τα μπαράζ θα γίνουν κανονικά την Κυριακή και ο Ναυπακτιακός  Αστέρας θα αντιμετωπίσει στην Άμφισσα, τελικά,  την Ιτέα.

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και στο  παιγνίδι Αστέρας Ιτέας-Ναυπακτιακός Αστέρας διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Μανούρας της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τον Νίκο Μανούρα και Κώστα Λεωνίδα από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Αραμπόπουλος της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Στην  αναμέτρηση του Τηλυκράτη Λευκάδας με την Αμβρακία Κωστακιών  διαιτητής θα είναι  ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης  της ΕΠΣ Ηπείρου. Βοηθοί του  οι Διαμάντης και Αντωνίου από την ίδια ΕΠΣ, και παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Αθανασίου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Στην ομάδα της Ναυπάκτου ο Δημήτρης Θεοδοσίου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο από κάρτες Δημόπουλο και τον Βρουσάϊ που βρίσκεται εκτός Ελλάδος για επαγγελματικούς λόγους, οπότε δεν θα παίξει καθόλου στα μπαράζ. Αμφίβολη θεωρούνταν η συμμετοχή του Μιχαλόπουλου και του  Φλέγγα, λόγω τραυματισμών, εντούτοις το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν. Όσο για τον  Καραγιάννη,  που επίσης προέρχεται από τραυματισμό,  η κατάστασή του θα εκτιμηθεί οριστικά πριν τον αγώνα.

Στο «στρατόπεδο» της Ιτέας προτεραιότητα είναι να μη κοστίσει η αιφνίδια παραίτηση του προέδρου,  Χρήστου Γερεντέ, και υπάρχει ανακοίνωση από τον υπόλοιπο ΔΣ για το θέμα: «Με αφορμή τα οσα ακούστηκαν και διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο σχετικά με την παραίτηση του προέδρου μας Χρήστου Γερεντέ, το Δ.Σ έχει να δηλώσει τα εξής:

H παραίτηση του μέχρι πρότινος διοικητικού μας ηγέτη δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τον σχεδιασμο και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα .

Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση είναι αυστηρά προσωπικοί ,σεβαστοί και ο ίδιος είναι κοντά στην ομάδα.

Το Δ.Σ εγγυάται την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας στα μπαράζ, ενώ θα παλέψει μαζί με τους παίχτες και το τεχνικό τιμ να πετύχει τον μεγάλο του στόχο που είναι η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες.

Όσα ανεύθυνα ακούγονται και γράφονται αριστερά και δεξιά ,κατευθυνόμενα από συγκεκριμένους ανθρώπους τους οποίους και γνωρίζουμε , ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μόνο σκοπό έχουν το να προκαλέσουν αναστάτωση στην ομάδα.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΟΙ.

Ο Αστέρας είναι ενιαίος και πιο δυνατός από ποτέ.

Όσοι αμφιβάλλουν θα διαψευστούν πανηγυρικά πολύ σύντομα».

 

 Το… γιόρτασαν πριν τα μπαράζ

 

Πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ  η φιέστα του Ναυπακτιακού Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αιτωλοακαρνανία, με την παρουσία των φιλάθλων  καθώς έγινε  και φιλικός αγώνας με τον ΑΟ Χαλκειας, στον οποίο οι πρωταθλητές νίκησαν 4-0 και ήταν ένα  ακόμα τεστ για την πρεμιέρα των μπαράζ. Άλλωστε την Κυριακή το απόγευμα η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου θα αντιμετωπίσει στην Ιτέα τον τοπικό Αστέρα, για το μίνι – πρωτάθλημα της περιφέρειας και με στόχο την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Στην απονομή παραβρέθηκε ολόκληρο το Διοικητικό  Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος ,ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Τάκης  Παπαχρήστος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σιαμαντάς , αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπακτίας και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μένιος Χάρος .

Το CRAZY CLUB NAFPAKTIAKOS, των φιλάθλων του Ναυπακτιακού,  διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα στην  Ιτέα και το λεωφορείο  θα αναχωρήσει από το λιμάνι της πόλης ώρα 15.30. Για  πληροφορίες και  κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα  6946126140 – 6946178349. 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»