Δεν ορίστηκαν διαιτητές για τα παιγνίδια του Ομίλου θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας, Ναυπακτιακός Αστέρας, για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους Ομίλους. Το πρόβλημα προέρχεται από την γειτονική  Άρτα όπου ο Σκουφάς Κομποτίου κατέθεσε ένσταση για λανθασμένη ανάδειξη της Αμβρακίας Κωστακιών  ως πρωταθλήτριας ομάδας και  υποστηρίζει ότι η προκήρυξη δεν αναφέρει τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας στα play offs, όπου ισοβάθμησε με την Αμβρακία και μέτρησε η κατάταξη στην κανονική διάρκεια.

 Όπως πληροφορούμαστε από την Άρτα   η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη  στο ζήτημα αυτό, αλλά ίσως οι άνθρωποι του Κομποτίου ποντάρουν σε  ευνοϊκή απόφαση λόγω  του…   παραλογισμού  που συχνά συναντάμε στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν η ΕΠΟ αποφασίσει σήμερα (το αργότερο άυριο) υπέρ της Αμβρακίας  πιθανόν να γίνουν κανονικά την Κυριακή τα παιγνίδια, σε διαφορετική περίπτωση  θα υπάρξει αναβολή της 1ης Αγωνιστικής. Στην απίθανη περίπτωση που δικαιωθεί ο Σκουφάς η διαδικασία των μπαράζ κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, καθώς θα χρειαστεί αγώνας κατάταξης μεταξύ Σκουφά και  Αμβρακίας. Πάντως άνθρωποι της ομάδας των Κωστακιών έλεγαν ότι αν δικαιωθεί το Κομπότι θα του «χαρίσουν» το πρωτάθλημα και την συμμετοχή στα μπαράζ για την Γ΄Εθνική, χωρίς αγώνα κατάταξης! 


 

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι  ΕΠΟ απέρριψε την ένσταση του Σκουφά, χωρίς, ωστόσο,  να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση έως στις 07:20 το βραδυ…