Το νεαρό τεχνικό Χρήστο Ζαπάντη επέλεξε η Διοίκηση του Ομήρου Νεοχωρίου για την προσεχή σεζόν, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής επήλθε η συμφωνία. Ο Χρήστος Ζαπάντης, με την επιστροφή του στον Όμηρο, έκανε ανάρτηση στα social media μέσω της οποίας ευχαριστεί τους ανθρώπους του συλλόγου και δηλώνει “πιο ώριμος από ποτέ”.

 

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από το Χρήστο Ζαπάντη. Ο Χρήστος έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα αποτελώντας μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας μας και στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του πρώτου προπονητή στον Όμηρο. Έχει καθίσει ακόμα σε τοπικές κατηγορίες στον πάγκο της Α.Ε. Οινιαδών και του Αχελώου Αγγελοκάστρου, ενώ πρόπερσι ανέλαβε την Κ15 του Παναιτωλικού. Την περσινή χρονιά βρέθηκε στον πάγκο της Α.Ε. Μεσολογγίου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στη μεγάλη οικογένεια του Ομήρου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

 

 

Η ανάρτηση του Χ. Ζαπάντη

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ. του Ομήρου Νεοχωρίου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου δίνεται να εργαστώ ξανά γι'αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Επιστρέφω πιο ώριμος από ποτέ και έχοντας συναίσθηση του βάρους της φανέλας που κουβαλά αυτός ο σύλλογος, υπόσχομαι πως θα εργαστώ σκληρά για τους μακροπρόθεσμους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.

Με τιμή

Ζαπάντης Χρήστος

Προπονητής ποδοσφαίρου (Uefa A)