Η προετοιμασία του Ομήρου Νεοχωρίου βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η “πρώτη” έγινε στις 30 Ιουλίου και οι φιλικές αναμετρήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 13 Αυγούστου στην Πάτρα με αντίπαλο τη Θύελλα Πατρών.

Έχουν προγραμματισθεί ακόμη τέσσερα φιλικά και συγκεκριμένα στις 22/8 με ΑΟ Χάλκειας, στις 26/8 με Θύελλα Αιγίου, στις 29/8 με ΑΟ Κατασταρίου και στις 2/9 με τον Ατρόμητο Πατρών.

Το ρόστερ έχει γεμίσει και γίνεται σαφές ότι οι στόχοι του Ομήρου, με προπονητή ξανά τον Χρήστο Καραπίτσο, θα είναι πάλι πρωταγωνιστικοί, όπως αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία του.

Συνοψίζοντας, έχουν παραμείνει οι Γιάννης Σεραφίγγος, Διονύσης Ματσίγκας, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Δημήτρης Μανθόπουλος, Βαγγέλης Γκάτσης, Ανδρέας Δουλιώτης Κώστας Βαλτογιάννης, Νίκος Τσίμπισης, Τάσος Φράγκος, Γιώργος Φράγκος, ο αμυντικός Νίκος Τσώνης και ο 20χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Καρατζογιάννης, που την περσινή περίοδο υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Πρώτη νέα προσθήκη ήταν ο 25χρονος μέσος Χρήστος Φράγκος κι ακολούθησαν έξι ακόμα ποδοσφαιριστές:

Γιάννης Κολοβάκης: 26χρονος δεξιός μέσος που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της  Γ' Εθνικής με το Ν. Αμφίλοχο.

Γιώργος Καντάνης: 26χρονος μέσαίος κεντρικός, που την περασμένη σεζόν με το Ναυπακτιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Νίκος Καβαλιέρης: Έμπειρος αμυντικός και μέσος προερχόμενος από τον Τρίκαρδο Κατοχής, που φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ομήρου στο παρελθόν κι έχει ακόμη αγωνιστεί σε Άρη Αιτωλικού, ΑΟ Ελαιοφύτου, Γ.Ο. Μεσολογγίου, Αμβρακικό Λουτρού.

Μανώλης Κούσης: Νεαρός μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από το Ν.Αμφίλοχο.

Παναγιώτης Γούργαρης: 28χρονος επιθετικός και ακραίος μεσοεπιθετικός, προερχόμενος από τον Τρίκαρδο Κατοχής, έχοντας αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Νεοχωρίου.

Σπύρος Νούλας: 28χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Φλόγα Παλαιομάνινας.

 

Σημαντική παράμετρος η τοποθέτηση προβολέων στο γήπεδο Νεοχωρίου (φωτο κάτω) και η εν γένει αναβάθμισή του.