Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό ο Όμηρος Νεοχωρίου δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Γ ΄Εθνική, τον οποίο θέτει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, όμως αυτή η “αποτυχία” δεν επηρεάζει την δυναμική του συλλόγου. Οι ιθύνοντες της ομάδας με την παρουσία τους και τις ενέργειές τους εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα του Ομήρου και παράλληλα υπηρετούν την μεγάλη ιστορία του. Ήδη “κτίζουν” βήμα- βήμα την επόμενη σεζόν και γίνεται φανερό πως οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Παρέμεινε ο προπονητής Χρήστος Καραπίτσος και μάλιστα θα έχει ως Γυμναστή τον Γιάννη Παναγιωταρόπουλο , απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, που έχει βιογραφικό σε πολλές ομάδες της Αχαΐας και της Ηλείας. Με τον Χ. Καραπίτσο έχει συνεργαστεί σε ΠΑΟ Βάρδας , Τριταϊκο και Ατρόμητο Λάππα.

Έγιναν ακόμη οκτώ ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οιΓιάννης Σεραφίγγος, Διονύσης Ματσίγκας, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Δημήτρης Μανθόπουλος, Βαγγέλης Γκάτσης, Ανδρέας Δουλιώτης Κώστας Βαλτογιάννης, Νίκος Τσίμπισης.

Πρώτη μεταγραφή αποτελεί πλέον ο επιθετικός μέσος Χρήστος Φράγκος (φωτο κάτω), ο οποίος αγωνίζονταν στην Επισκοπή Ρεθύμνου με την οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Έχει γεννηθεί στις 27/3/1993 και αγωνίζεται ως αριστερός χαφ.

Θήτευσε σε Ατρόμητο (Κ20), Ήφαιστο Περιστερίου (Δ' Εθνική), ΑΕ Μεσολογγίου (Δ' Εθνική), Ερμιονίδα (Γ' Εθνική), Αρχάγγελο Ρόδου (Δ' Εθνική), Φλόγα Παλαιομάνινας (Α' ΕΠΣΝΑ) και πέρυσι στην Επισκοπή Ρεθύμνου