Ψηλά έχουν βάλει τον πήχη οι άνθρωποι του Όμηρου Νεοχωρίου, αφού η ομάδα θα «ψάξει» και πάλι την άνοδο στην Γ΄Εθνική. ωστόσο στην αγορά της Αιτωλοακαρνανίας δε υπάρχει ο πλουραλισμός επιλογών που θα ήθελαν, με αποτέλεσμα να ρίχνουν «ματιές» σε όμορους Νομούς. Από την τακτική αυτή προέκυψε ένας ποδοσφαιριστής που έχει καταγωγή από το Νεοχώρι και παράλληλα θεωρείται εξεζητημένη επιλογή για τα ερασιτεχνικά δεδομένα.

 

Η ομάδα του Νεοχωρίου  απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον  32χρονο κεντρικό αμυντικό   Νίκο Τσώνη, ο οποίος μάλιστα έχει ύψος 1.91 μ. Οι παραστάσεις του πολλές και δημιουργεί την βεβαιότητα ότι θα γίνει ο ογκόλιθος στην άμυνα, με δυνατότητα να συμβάλει και επιθετικά  κάτω από επιλεκτικές συνθήκες.

Αγωνίστηκε στον  Παναθηναϊκό σε μικρή ηλικία, στον Εθνικό Αστέρα, στην Ηλιούπολη, στην Παναχαϊκή, στον  Παναργειακό,  στην ΑΕ Ερμιονίδας και την περασμένη περίοδο  στον Αστέρα Βλαχιώτη με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Λακωνία, φτάνοντας  στους "4" του Κυπέλλου Ερασιτεχνών