Αν και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας ο Όμηρος Νεοχωρίου δεν παραιτείται από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Γ’΄Εθνική. Στα πλαίσια αυτά απέκτησε τον Σπύρο Καρατζανίδη και αναμένονται κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Στο Νεοχώρι κοστολογούν πως αν στη χειρότερη περίπτωση απέχουν τρεις πόντους από τον πρώτο στην ειδική βαθμολογία των play offs, μπορούν αν πάρουν το πρωτάθλημα και γι’αυτό δεν εγκαταλείπουν το στόχο.  Εκτιμήθηκε πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία και οι προσθήκες προσβλέπουν ακριβώς εκεί.

Ο  24χρονος Καρατζανίδης, το νέο απόκτημα, είχε προταθεί και το καλοκαίρι, οπότε οι άνθρωποι του Ομήρου τον βολιδοσκοπούσαν. Θεωρείται δε ένα από τα μεγάλα ταλέντα που χάθηκαν λόγω συγκυριών, αφού είχε πάει στον Ολυμπιακό Πειραιώς,  όπου και αγωνίστηκε για δύο  χρόνια με την φανέλα της Κ20, μαζί με τον Φετφατζίδη.  Είναι επιτελικός μέσος ξεκίνησε από την Θύελλα Πατρών, τον επέλεξαν από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έπαιζε σε Γ΄ και Δ΄Εθνική με Αχαϊκή,  Πανόπουλο, Καλαμάτα και Μανωλάδα.

Πάντως ο Όμηρος αναμένεται να συμφωνήσει άμεσα και με άλλους ποδοσφαιριστές αξίας για να κυνηγήσει πιο δυνατά το στόχο του και στον αντίποδα όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν ο Δερβίσης, που ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει.