Ο Ναυπακτιακός Αστέρας  ήταν ο νικητής με 1-0 επί του Ομήρου Νεοχωρίου, αποτέλεσμα που οφείλεται κατά πολύ στη  καλή απόδοση του τερματοφύλακά του,  Ανδρεόπουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται δίκαια για πέναλτυ που δεν δόθηκε σε καθαρό σπρώξιμο  του Θανασιού  στον Αγγέλη, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Η ομάδα του Νεοχωρίου παρατάχθηκε με πρώτο στόχο να μην δεχθεί γκολ και στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μόνο δύο αξιόλογες φάσεις,  στο 21′ σε σουτ του Ψυχογιού που απέκρουσε  σε κόρνερ ο Ζέρβας και στο 35΄ σε κεφαλιά πάλι του Ψυχογιού,  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Όμηρος στο 5′  είχε κάνει μεγάλη ευκαιρία με τον  Λαγό τετ α τετ και τον  Ανδρεόπουλο σώζει τον Αστέρα.

Στο  53’ ο Ναυπακτιακός πέτυχε το γκολ με  σουτ του Καραγιάννη  από το ύψος του πέναλτυ και ακολούθησαν αλλαγές που έκαναν πιο επιθετικό τον Όμηρο. Οι φάσεις των φιλοξενούμενων ήταν στο 62’ σε  κεφαλιά του Αγγέλη, στο 64′ σε επέμβαση του Ανδρεόπουλου προ του  Λαγού, στο 85’ σε σουτ του Λαγού, στο   88′ σε  κεφαλιά του Λαγού και μεγάλη απόκρουση του  Ανδρεόπουλου, όπως και σε ανάποδο ψαλίδι του Μεταξούλη στο 94΄. Ο Όμηρος ζήτησε το καταφανές πέναλτυ στο 83΄και στο 92΄είχε μια ακόμα φάση μέσα στη περιοχή, που κατέληξε σε σουτ του Λαγού με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

 

 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζανάς,Θωμόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός, Ανδριτσόπουλος(85′ Βρουσάι Μιχ.), Θεοχάρης, Ψυχογιός (79′ Αδραχτάς), Βρουσάι Μ., Καραγιάννης (86’Νασόπουλος).

 

ΟΜΗΡΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου):Ζέρβας, Μπαλαούρας (78′ Μεταξούλης), Τσιρώνης, Αλεξόπουλος, Γατσώρης, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (65′ Αγγέλης), Σαμψώνας, Καρίμπας(65′ Σεραφίγγος), Καβαλιέρης.

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»