Επιστολή προς την ΕΠΣΝΑ στάλθηκε από τον Όμηρο Νεοχωρίου και αφορά τον ορισμό του αγώνα με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου στο γήπεδό της στο Ευηνοχώρι, το οποίο δεν χρησιμοποιούνταν στα πρόσφατα ματς λόγω της ακαταλληλότητάς του. Έχει την μορφή ερωτήματος, αλλά στην πράξη υπονοεί πως η Ακαδημία επέλεξε το Ενωσιακό (με τον καλό αγωνιστικό χώρο) για τα ματς που είχε πολλές πιθανότητες να νικήσει, αλλά επιστρέφει στο γήπεδό της κόντρα στον Όμηρο, ώστε να δυσκολευτούν οι ανώτεροι αγωνιστικά φιλοξενούμενοι. Το «μπαλάκι» πάει στην Επιτροπή Πρωταθλήματος που έκανε δεκτό το αίτημα της Ακαδημίας, καθώς υπονοείται επίσης πως το γήπεδό στο Ευηνοχώρι συνεχίζει να είναι ακατάλληλο.
 

Η επιστολή

Θα θέλαμε να μας εξηγήσετε το λόγο για τον οποίο  ορίσατε τον αγώνα Ακαδημία Ευηνοχωρίου – Όμηρος Νεοχωρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ευηνοχωρίου, στις 14-02-2014 για το πρωτάθλημα της Ά Κατηγορίας. Από όσο γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό αυτό το γήπεδο έχει εγκαταλειφθεί ως έδρα από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Τι άλλαξε και τώρα είναι κατάλληλό; Έγιναν κάποιες εργασίες συντήρησης του τάπητά; Έγινε κάποιος έλεγχος από την ΕΠΣΝΑ για να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο;  Ή μήπως η κάθε ομάδα μπορεί να αλλάζει έδρα ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει; Έτσι κι αλλιώς ο Κ.Α.Π. αλλά και η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι σαφέστατοι : «Αλλαγή έδρας, επιτρέπεται στην περίπτωση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας του γηπέδου και σε περίπτωση ακαταλληλότητας ,του αγωνιστικού χώρου, η οποία θα διαπιστωθεί από την αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας και τότε το σωματείο θα αγωνίζεται στην εναλλακτική έδρα που έχει ορίσει με την δήλωση συμμετοχής και σε διαφορετική περίπτωση έχει την υποχρέωση να δεχτεί την έδρα που θα του ορίσει η διοργανώτρια (άρθρο 8 παρ. 4Κ.Α.Π.)

         Περιμένουμε την απάντησή σας και είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε υπόψη σας όλα τα παραπάνω και θα φροντίσετε για την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών.

 

 

 

Φωτο από pentalofonews.blogspot.gr