Την σαιζόν 2011- 12 ο Χάρης Γλωσσόπουλος αγωνίζονταν στον Ναυπακτιακό Αστέρα (φωτο) και μάλιστα με πολύ καλή παρουσία. Ο 29χρονος επιθετικός (γεννημένος 2/10/1985) τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στους Δωριείς Μανάγουλης και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας. Πρόκειται ασφαλώς για σημαντική προσθήκη στην επιθετική γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή που είναι αρκετά έμπειρος και γνωρίζει από «πρώτο χέρι» το πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας.

Παίκτης του  Αντιρρίου θα πρέπει να θεωρείται για τη νέα χρονιά και ο επίσης 30χρονος αμυντικός Χαράλαμπος (Χάρης) Μυλωνάς (γεννημένος 11/10/1985) ποδοσφαιριστής που  επιστρέφει στον Ατρόμητο, στον οποίο  είχε αγωνιστεί την σαιζόν 2012-13. Έχει παίξει ακόμα στην Παλαιοπαναγιά  (στην παλαί ποτέ Α2 το 2011-12) στον Ναυπακτιακό Αστέρα και στον Προμηθέα Γαυρολίμνης. 

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στους προβολείς για τον φωτισμό του γηπέδου του Αντιρρίου και τα  εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Τάκη Λουκόπουλο.  Προγραμματίζεται, δε, τα εγκαίνια να συνοδευτούν με αγώνα υπό το φως των προβολέων.  

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»