Προηγήθηκε και φαίνονταν ότι εύκολα θα πάρει την πρόκριση από την ΑΕΚ στον Άγιο Κωνσταντίνο, ο Ατρόμητος Αντιρρίου,  αλλά τελικά χρειάστηκε να αντέξει στην πίεση των κιτρινόμαυρων για να πανηγυρίσει την συμμετοχή του στον τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο καλά, ήταν ανώτεροι αγωνιστικά και με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αλεξόπουλος έδιναν την εντύπωση πως πάνε για… περίπατο. Η ΑΕΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και πριν τελειώσει το ημίχρονο, αφού πρώτα προειδοποίησε με καλή ευκαιρία, μείωσε 1-2 με το γκολ του Μικρόπουλου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αντιρρίου φάνηκε να ξεκινά πάλι καλύτερα με τον Παπαποστόλου να προσπαθεί να πάρει πάνω του το ματς και να οδηγήσει την ομάδα του σε τρίτο γκολ, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να βγαίνουν πιο σωστά στην επίθεση με συνεργασίες κυρίως απ’ τα πλάγια,  με τον σκόρερ τους  να δημιουργεί ρήγματα από αριστερά και τον βετεράνο Χήρα να ηρεμεί το παιγνίδι τους στον άξονα. Έτσι εκμηδένισαν εντελώς την διαφορά Κατηγορίας στο δεύτερο 45λεπτο, είχαν ωστόσο αδύναμο σημείο ότι δεν «πάταγαν» εύκολα περιοχή κι όταν το έκαναν τους έλειπε η αυτοπεποίθηση για την πετυχημένη τελική προσπάθεια. Πραγματοποίησαν  κάποια σουτ από ευνοϊκές θέσεις, χωρίς κανένα να βρει το στόχο και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε. 

Με τη λήξη δημιουργήθηκε ένταση, χωρίς ακρότητες, ανάμεσα σε φιλάθλους των δύο ομάδων, καθώς νεαροί φίλαθλοι (κυρίως) είχαν συνοδέψει τον Ατρόμητο για να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του.