Η Γ΄ΕΠΣΝΑ έχει περάσει για τα καλά στον δεύτερο γύρο και οι φιλόδοξες ομάδες των δύο Ομίλων «επιστρατεύουν» τις δυνάμεις τους προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ.

Στον 1ο Όμιλο ο Τρίκαρδος Κατοχής  θα κάνει το ρεπό αλλά δεν κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση, αφού έχει «αέρα» τεσσάρων πόντων. Το σημαντικότερο ματς είναι εκείνο ανάμεσα στον γηπεδούχο Μακρυνειακό (φωτο) που βρίσκεται στην 3η θέση με 19 βαθμούς και τον Αστέρα Παντάνασσας που είναι δεύτερος με 21 βαθμούς και σε αντίθεση με την ομάδα της Μακρυνούς έχει κάνει το ρεπό. Η τέταρτη με 17 βαθμούς Αναγέννηση Μεσολογγίου έχει σοβαρή διαφορά επτά πόντων από την 5η θέση και λογικά θα πάρει τρεις βαθμούς κόντρα στην Ένωση Αγίου Δημητρίου.

Άρης Λεπενούς και Αναγέννηση Ρίγανης δίνουν καθοριστικό ματς στην έδρα του πρώτου, ο οποίος ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Αία Αμφιλοχίας, έχοντας 10 βαθμούς. Η Αναγέννηση ως 3η έχει δύο περισσότερους. Αντίπαλος του Αία είναι η ουραγός Πυραμίς Σαρδηνίων, ενώ η πρωτοπόρος Ομόνοια Κεχρινιάς και ο δεύτερος ΑΟ Ελαιοφύτου  είναι τα φαβορί απέναντι σε Μπαμπίνη και Σκουρτού, αντίστοιχα. 


 

Γιώργος Παπαϊωάννου για τη εφημερίδα «Συνείδηση»