Στην προτελευταία αγωνιστική των play offs της Γ΄Κατηγορίας, κρίθηκε λίγο - πολύ η πρώτη 5αδα της ανόδου και ο 6ος θα περιμένει εάν ο πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας ανέβει στη Γ΄Εθνική, ώστε να ανέλθει κι αυτός στην Β΄ ΕΠΣΝΑ. Το γεγονός της 6ης αγωνιστικής ήταν ότι ο ΑΟ Σπάρτο (φωτο) αποχώρησε στο 60ο λεπτό από την αναμέτρηση με την Θύελλα Αγίου Ανδρέα και χάνει το ματς με 3-0, χωρίς άλλες επιπτώσεις για φέτος. 

 

Ο ΑΟ Σπάρτο αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας διότι (όπως υποστηρίζουν από την ομάδα) ο διαιτητής μέτρησε γκολ του αντιπάλου που δεν έπρεπε όταν ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε πέναλτυ στο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε. Εάν συνέβη (δεν είμαστε σε θέση να το επιβεβαιώσουμε απόλυτα) ο ρέφερι ελέγχεται για τραγικά ελλιπείς   γνώσεις στο ποδόσφαιρο.  

Πάντως ο ΑΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αγωνιστεί κανονικά την τελευταία αγωνιστική στην Σκουτερά, εκεί όπου οι γηπεδούχοι θα αρκούνται στην ισοπαλία για να καταλάβουν την ελπιδοφόρο 6η θέση, καθότι θεωρούν πως Παπαδάτες και Χρυσοβίτσα θα κερδίσουν και πάλι μετά τις πολύ μεγάλες νίκες τους,  την  6η αγωνιστική. Ο ΑΟ Σπάρτο χρειάζεται νίκη για να έχει σίγουρη την έκτη θέση. 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ PLAY OFFS

ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ - ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

2-0

ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

1-2

ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 

2-3

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ - ΑΟ ΣΠΑΡΤΟ

3-0 α.α.

ΡΕΠΟ: ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

1

ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ                   

21

2

ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ

16

3

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

16

4

Α.Ο.ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ

13

5

Α..Ε.ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

12

6

Α.Ο.ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

11

7

Α.Ο.ΣΠΑΡΤΟ

10

8

ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

8

9

ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

8

 Το Ζευγαράκι δεν έχει κάνει το ρεπό

 

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ

ΡΕΠΟ ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ