Τους Γιώργο Αλμπάνη, Κώστα Πανόπουλο και Κώστα Παναγιωτόπουλο ανακοίνωσε ο Άρης Αιτωλικού

 

Εάν χρειάζεστε λογιστικές υπηρεσίες, ή ηλεκτρονικά, στην Αθήνα και στην Αττική μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λογιστικό Γραφείο του Γεωργίου Θεοδωρόπουλου και να διευθετήσετε την υπόθεσή σας, άμεσα.
Θεμιστοκλέους 4 Αθήνα, Τηλ: 2103303934 / Πληροφορίες ΕΔΩ.
 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Αλμπάνη, τον Κώστα Πανόπουλο και τον Κώστα Παναγιωτόπουλο.

 

Ο Γιώργος Αλμπάνης αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού, ξεκίνησε από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Ευηνοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ακαδημία Ναυπάκτου, Προμηθέα Γαυρολίμνης, Α.Ε. Τρικόρφου, Α.Ο. Χάλκειας, Ατρόμητο Αντιρρίου.

 

Ο Κώστας Πανόπουλος αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, ξεκίνησε από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου, την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Ευηνοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στον Α.Ο. Πενταλόφου.

 

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ξεκίνησε από την Φλόγα Παλαιομάνινας, την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Παναγρινιακού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Α.Ο. Ρηγανά, Π.Α.Ο. Καλυβίων, Πανοχθιακό, Κ20 Λεβαδειακού, Α.Ε. Μεσολογγίου (Γ'Εθνική), Α.Ο. Υπάτου (Γ' Εθνική), Ναυπακτιακό Αστέρα.

 

Τους καλωσορίζουμε στην "οικογένεια" του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα και επιτυχίες με τον Σύλλογό μας.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. "ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ"