Πρόταση μομφής από 33 ομάδες και παραιτήσεις κι άλλων μελών της ΕΠΣΝΑΟι εξελίξεις στην Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας παραπέμπουν στην διενέργεια εκλογών, παρότι η νυν Διοίκηση έχει μπροστά της περίπου 2,5 χρόνια για να ολοκληρώσει την θητεία της. Βέβαια το καταστατικό της Ένωσης είναι έτσι δομημένο, ώστε να υπάρχουν “παράδρομοι” με τρόπους να αποφευχθούν οι “κακοτοπιές” για τους διοικούντες.

 

Συγκεκριμένα κατατέθηκε πρόταση μομφής από 33 ομάδες και παράλληλα οι παραιτήσεις μελών της ΕΠΣΝΑ αποτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία της.

 

Παραίτησή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης φέρονται να υπέβαλλαν ο Πέτρος Καϋμενάκης με τον Λάμπρο Παγκάκη και από αναπληρωματικά μέλη οι Βασίλης Καρέτσος και Κωνσταντίνος Τσοπλάκος. Οι τέσσερις αυτές παραιτήσεις, εφόσον υφίστανται, ανεβάζουν στις έξι τις αποχωρήσεις, μετά από τις προγενέστερες των Μιχάλη Χουλιάρα και Γιώργου Μαζαράκη.

 

Όσον αφορά την πρόταση μομφής κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για κακοδιοίκηση και το επόμενο διάστημα πρέπει να οριστεί Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί η πρόταση. Έχει ενδιαφέρον ότι από την ΕΠΣΝΑ δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η κατάθεση της πρότασης μομφής, ούτε και η παραίτηση των τεσσάρων μελών.

 

Βάσει των δεδομένων, πάντως, δεν υπάρχει πλέον αναπληρωματικό μέλος να αντικαταστήσει τα παραιτηθέντα μέλη και στο καταστατικό της Ένωσης προβλέπεται ότι το Συμβούλιο είναι 15μελες, αλλά έχουν απομείνει μόνο 14 από όσους εκλέχθηκαν στις εκλογές του Ιουνίου του 2018.