Την Κυριακή ολοκληρώνονται τα μπαράζ των ομάδων που κατέλαβαν την 2η θέση στην Β΄κατηγορια, αλλά κι εκείνων που τερμάτισαν στην 3η θέση. ΠΑΟΚ Καλυβίων και Αλυζιακός Μύτικα (φωτο)  είναι οι δευτεραθλήτριες ομάδες  που θα διεκδικήσουν το ένα «εισιτήριο» που απέμεινε για την Α΄Κατηγορία, αφού το άλλο το πήρε ήδη ο Αράκυνθος Ματαράγκας.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ένα βαθμό οπότε παίζει για δύο αποτελέσματα, μα ο Αλυζιακός που δεν έχει βαθμό μόνο με νίκη θα κατακτήσει την άνοδο. Όποια ομάδα μείνει εκτός… νυμφώνος θα μπορεί πλέον να  ελπίζει σε απόσυρση κάποια ομάδας από την Α΄ΕΠΣΝΑ, ή σε συγχώνευση δύο ομάδων της.  

 

 

Νίκησε η Αναγέννηση

Την Τετάρτη έγινε ο αγώνας της  2ης Αγωνιστικής  των μπαράζ  τριταθλητών, στον οποίο η Αναγέννηση Μεσολογγίου κέρδισε  2 - 0 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου κι έτσι ισοβαθμεί στους τρεις βαθμούς με τον Πανοχθιακό.   Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ  στο 75΄ με τον Παναγιωτόπουλο και σημείωσε το δεύτερο  γκολ  κατά της ΑΕΚ ΣΤΟ  85΄ με τον  Καλύβα.

Την  Κυριακή παίζουν η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με τον Πανοχθιακό κι η ομάδα των Οχθίων με ισοπαλία  θα πάρει την πρώτη  θέση.  Εάν νικήσει η ΑΕΚ  θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία και θα μετρήσει πλέον η διαφορά τερμάτων. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανοχθιακός  έχει νικήσει 1-0 την  Αναγέννηση.

Ωστόσο,  αφού η ΑΕ Μεσολογγίου αποκλείστηκε και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανέβει Γ΄Εθνική μέσω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος αυτά τα μπαράζ των τριταθλητών πιθανότατα θα αποδειχθούν αχρείαστα.

 

 

 

 

                                                                     ΚΥΡΙΑΚΗ  9-4-2017  ΩΡΑ  17:00

ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                                    ΠΑΟΚ  ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                                               ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ - ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                                              ΚΟΝΤΑΡΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                                        ΡΑΠΤΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                                                     ΤΣΑΜΠΑΣ

 

ΔΟΚΙΜΙΟΥ                                        ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                                               ΚΕΚΕΛΟΣ – ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ - ΤΣΙΛΙΚΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:                    ΓΥΦΤΑΚΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                                        ΜΠΟΝΙΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                                                     ΠΑΝΟΥ