Τα τελευταία γεγονότα με αποχωρήσεις προπονητή και παικτών από τον Άρη Αιτωλικού προκάλεσαν αίσθηση και συζητήσεις στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και η Διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωση δίνει την δική της πλεύρα, μέσα από αναλυτική  τοποθέτηση.

 

Η  ανακοίνωση:

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στο πλαίσιο των τελευταίων γεγονότων, η Διοίκηση του Άρη Αιτωλικού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας - και όχι μόνο – με διαφάνεια και ξεκάθαρη ματιά, για τα προηγούμενα και τα επικείμενα των τελευταίων ημερών, παρουσιάζει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς των διοικούντων και ανακοινώνει τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα της ομάδας μας.

Αρχικά όμως, θεωρούμε απαραίτητο να αποσαφηνιστεί ο τρόπος σκέψης των μελών του Δ.Σ. της ομάδας. Όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά τα άτομα τα οποία αποτελούν το παρόν Δ.Σ.του Συλλόγου, φάνηκε από τις πρώτες κιόλας στιγμές, ότι υπήρχε απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με τον τρόπο πού θά πρέπει νά διοικείται ένα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ποδοσφαιρικό σωματείο όπως ο Άρης Αιτωλικού, αλλά και κάθε συναγωνιζόμενο σωματείο της ίδιας κατηγορίας. Αρχικά έγινε ξεκάθαρο πως θα πρέπει αυτός ο τρόπος λειτουργίας να σχετίζεται και να συμβαδίζει με τα πρωτοφανή και σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια σε Παγκόσμιο επίπεδο και έχουν τραυματίσει βαριά την οικονομία της χώρας, πλήττοντας κάθε κοινωνική ομάδα και δομή στο σύνολό της, αλλά και κάθε πολίτη ατομικά.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τα παραπάνω θέτουμε το εξής πλαίσιο

Θα πρέπει 1. Να πάψουν οι ομάδες – ερασιτεχνικά σωματεία - να στηρίζονται σε έναν παράγοντα που θα διαθέτει σημαντικά χρηματικά ποσά, εκμεταλλευόμενες τον “ρομαντισμό” του. Και επειδή είναι γνωστό σε όλους μας, πως τα έσοδα από αυτήν την δραστηριότητα είναι μηδενικά το βέβαιο αποτέλεσμα είναι μετά από κάποιο διάστημα, αυτός ο “ρομαντικός” να εγκαταλείπει τελείως τον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου απογοητευμένος και σε πολλές περιπτωσεις σχεδόν αηδιασμένος - τα παραδείγματα πολλά, καί πρόσφατα!!!

2. Οι ομάδες – ερασιτεχνικά σωματεία - κάθε πολης ή χωριού να αξιοποιούν το δικό τους έμψυχο δυναμικό, από παιδιά της περιοχής, χωρίς νά δαπανώνται τεράστια για την εποχή μας, αλλά και την φιλοσοφία του Ερασιτεχνισμού ποσά, σε ποδοσφαιριστές, που εν τέλει είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να καλυφθούν, με αποτέλεσμα να δυσφημιζόνται άτομα, ομάδες και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και ολόκληρες οι πόλεις!

3. Οι ομάδες – ερασιτεχνικά σωματεία – να καλύπτουν με δικούς τούς πόρους τα έξοδά τους !!!!

Έτσι ξεκίνησε η περσινή χρονιά για την ομάδα μας με την καινούρια διοίκηση σε πλήρη σύμπνοια να διέπεται από την παραπάνω φιλοσοφία των 3 πυλώνων. Με όλους τους παίκτες και προπονητές που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα συζητήθηκε, αναλύθηκε και αποφασίστηκε η πορεία της ομάδας με το παραπάνω σκεπτικό.

Πορευτήκαμε λοιπόν έτσι την πρώτη μας χρονιά με την ομάδα μας να παίζει στην β' κατηγορία και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο και επισφραγίστηκε με την άνοδο της ομάδας στην α' κατηγορία δικαιώνοντας απολύτως την φιλοσοφία της ομάδας και της Διοίκησης και κυρίως τον Ερασιτεχνισμό που υπηρετήθηκε με συνέπεια.

Στο ίδιο επιτυχημένο, όπως αποδείχτηκε πλαίσιο, ξεκινήσαμε και την φετινή χρονιά στην α' πλέον κατηγορία. Δυστυχώς όμως διαπιστώσαμε ότι στην κατηγορία αυτή (α') ισχύουν άλλα πράγματα, ισχύουν διαφορετικές συμπεριφορές και υπάρχουν άγραφοι νόμοι που αν προσπαθήσεις να παραβείς, αυτόματα περνάς σε κάποια αντίπερα όχθη του συστήματος και επομένως θα σε πολεμήσουν!!!Για τον απλούστατο λόγο ότι τους χαλάς την μαγιά!!!

Σαν να τους κλέβεις το “βάζο με το μέλι” στο οποίο βάζουν τα δάχτυλα τους, κάποιοι παίχτες και προπονητές!!!!

Αυτοί λοιπόν, σε συνεργασία, με ορκισμένους εχθρούς του Άρη, πολεμούν ομάδα και Διοίκηση από το “καλημέρα” τής χρονιάς με στοχευμένες κινήσεις!!!

Εμπόδισαν με τα λεγόμενα τους παίχτες να έρθουν στην ομάδα,

Κατάφεραν να επηρεάσουν αρνητικά ορισμένους από τους υπάρχοντες παίκτες

Τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου, είναι ήδη γνωστά

Κακό κλίμα, πεσμένο ηθικό, αμφισβητήσεις και προβληματισμός για την πορεία της ομάδας, πράγματα που είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν αποχωρήσεις και αποδυνάμωση του έμψυχου υλικού.!!!!

Δεν γνωρίζουν όμως ότι,

αυτά τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και η νίκη τους φαινομενική και βραχύβια κι αυτό γιατί...

Το Δ.Σ.του Άρη Αιτωλικού απαρτίζεται από ανθρώπους που σε όλη τους την ζωή έχουν μάθει να παλεύουν και να ξεπερνούν με οποιοδήποτε τίμημα κάθε προσωπική, ιδεολογική, επαγγελματική αντιξοότητα... απαρτίζεται από ανθρώπους αυτοδημιούργητους που δεν τους χαρίστηκε ποτέ τίποτα!!!

Λέμε λοιπόν, πως οι άνθρωποι αυτής της στόφας, έχουν μάθει να μην βάζουν το κεφάλι κάτω, να δουλεύουν σκληρά... πολύ σκληρά, με το μυαλό, την καρδιά και το σώμα τους, να ακούν τα πάντα, να εξετάζουν, να ζυγίζουν και να λογαριάζουν, πάντα με θετικό τρόπο τα δεδομένα σχεδιάζοντας το αύριο, χωρίς να επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες που έχουν μόνο κακό να προσφέρουν !!!

Αυτοί οι άνθρωποι είμαστε εμείς, το σημερινό ενεργό Διοκητικό Συμβούλιο του Άρη Αιτωλικού και δηλώνουμε δημόσια και με στεντόρεια φωνή, πως ενωμένοι και σε πλήρη σύμπνοια, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα... θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε για το καλό του Άρη μας σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, που μη επηρεαζόμενοι από τις Κασσάνδρες, παραμένουν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα προχωρήσουμε στον δύσκολο δρόμο που κάποιοι φρόντισαν να στρώσουν με αγκάθια.... ΑΛΛΑ στο τέλος θα ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!