Στην  Φλόγα  Παλαιομάνινας θα βρίσκεται  και τη νέα σεζόν  ο Γιώργος Χριστόπουλος (φωτο), αφού   συμφώνησε το βράδυ του Σαββάτου με την  Διοίκηση της ομάδας ν’ αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά. Παίκτης που αγωνίζεται στα άκρα του κέντρου και της επίθεσης  και μόνο σίγουρη δεν ήταν η παραμονή του μετά από μια θετική σεζόν.

Για  λογαριασμό της Φλόγας  επέστρεψε  στην Αιτωλοακαρνανία  ο 26χρονος  Βασίλης Γκουτσέλης, επίσης ακραίος και παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στις πτέρυγες.   Ξεκίνησε  στις Ελπίδες Αγρινίου κι  αγωνίστηκε στην Κρήτη σε ΠΑΟ Κρουσώνα, Ζαρό, Ερμή Ζωνιανών, Δόξα Γαλιάς και Αλμυρό. Μάλιστα με τα Ζωνιανά έπαιξε  στην  Γ΄ Εθνική,  με τον  Κρουσώνα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και με το Ζαρό κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου. Επίσης  έχει κατακτήσει Κύπελλο και Σούπερ Καπ στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

Για αύριο,  Τρίτη, αναμένεται η άφιξη του επιθετικού – για τον οποίο γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα- καθώς ο παίκτης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με άνθρωπο της  ομάδας  κι έδωσε αυτή τη διαβεβαίωση αψηφώντας τις άλλες προτάσεις που έχει.