Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Αυγούστου η Φλόγα Παλαιομάνινας έκανε την  πρώτη προπόνηση και ξεκίνησε την προετοιμασία για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΝΑ. Νέα πρόσωπα στο ρόστερ, νέος πρόεδρος, νέος προπονητής με νέο γυμναστή και νέος Γενικός Αρχηγός ο Τάσος Σκόνδρας (φωτο κάτω με τον πρόεδρο Παναγιώτη  Νάκα). Οι στόχοι πρωταγωνιστικοί και οι φιλοδοξίες μεγάλες.

 

Ήταν δεδομένο ότι στην «πρώτη» θα απουσίαζαν δικαιολογημένα αρκετοί ποδοσφαιριστές και υπολογίζεται ότι σταδιακά μέχρι την Δευτέρα ο Βαλάντης Ζώης θα έχει στην διάθεσή του όλο το ρόστερ.

 

Μάλιστα εκτός των υπαρχόντων παικτών υπάρχει προφορική συμφωνία με φορ, που θεωρείται από τους κορυφαίους στην Αιτωλοακαρνανία.

 

Ο προπονητής Βαλάντης Ζώης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές γνωστοποίησε το πρόγραμμα με διπλές προπονήσεις στη συνέχεια και παράλληλα ο γυμναστής Πάνος Μπενέκος έδωσε τα δικές του οδηγίες στους παίκτες.

Ο πρόεδρος Πάνος Νάκας ζήτησε μέγιστη προσπάθεια από την αρχή και σε κάθε ματς έως το τέλος, δεσμευόμενος ότι η λειτουργία της ομάδας θα μπορεί να διευθετεί όποια θέματα παρουσιάζονται. Τόσο απ’ τα δικά του λόγια, όσο κι απ’ του Νίκου Χολέβα που μίλησε στη συνέχεια ήταν φανερό ότι ο πήχης θα μπει πάλι ψηλά με στόχο καλό ποδόσφαιρο, υγιές περιβάλλον, ποδοσφαιρικό πολιτισμό και ομάδα που να κινείται στα «ρετιρέ» του πρωταθλήματος.

Έγιναν και οι συστάσεις του νέου Γενικού Αρχηγού, Τάσου Σκόνδρα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με ξεχωριστή προσωπικότητα, τον οποίο εμπιστεύονται απόλυτα προπονητής και Διοίκηση.

 

Ένα ακόμα ζήτημα που θέλουν να «τρέξουν» οι άνθρωποι της Φλόγας είναι του γηπέδου, αν και έχουν πάρει διαβεβαιώσεις απ’ το Δήμο Αγρινίου ότι  τέλη Οκτωβρίου θα μπορούν να χρησιμοποιούν το κυρίως γήπεδο του ΔΑΚ.