Μέρα με τη μέρα η Φλόγα Παλαιομάνινας γεμίζει το ρόστερ και δημιουργεί εξαιρετική δυναμική για την επερχόμενη σεζόν. Χθες  οριστικοποιήθηκε και με ανακοίνωση η παραμονή του Μπάμπη Νάκου  (για την οποία είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα), αλλά ταυτόχρονα αποκτήθηκαν τρεις ακόμα παίκτες.

Σημαντική προσθήκη  ο 26χρονος αμυντικός Πάνος Στριμμένος, με τον οποίο υπήρξε διαπραγμάτευση το προηγούμενο διάστημα, όμως ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να διευθετήσει ορισμένες παραμέτρους στον επαγγελματικό του τομέα. Στην τελική συνάντησή του  με τον πρόεδρο της Φλόγας,  Παναγιώτη Νάκα,  επήλθε η συμφωνία.  Ο Στριμμένος έχει ξεκινήσει  από τις υποδομές και τους Νέους του Παναιτωλικού, αγωνίστηκε για έξι χρόνια στο Αιγάλεω όπου διετέλεσε αρχηγός  και πριν ένα χρόνο  εντάχθηκε στην  Α.Ε. Μεσολογγίου, όπου και έπαιξε.

Αποκτήθηκαν  επίσης   ο 25χρονος  μέσος Πάρης Ψηφής που αγωνίζονταν στο Ν. Θέρμιο Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και ο  27χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Κατερινόπουλος που την περασμένη σεζόν  έπαιξε για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων στην Α΄ ΕΠΣΝΑ ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν εκτός Αιτωλοακαρνανίας.

 

ΦΩΤΟ: Πάνος Στριμμένος και Παναγιώτης Νάκας μετά την υπογραφή
 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»