Όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά τις εξελίξεις στην Φλόγα Παλαιομάνινας  καθώς,  μετά την «τραυματική» σεζόν και την αποχώρηση της ομάδας από τα play offs σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες, δεν είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα πορευθεί στο ίδιο μοτίβο.

Ο Χρήστος Κουτσομπίνας φέρεται απρόθυμος να συνεχίσει ως πρόεδρος και ο Νίκος Χολέβας αφενός δεν θέλει να εγκαταλείψει την ομάδα (και το ποδόσφαιρο) αφετέρου τον προβληματίζει το ενδεχόμενο να υπάρξει πάλι η ίδια  αντιμετώπιση. Πάντως εάν δεν συνεχίσει ούτε ο Χολέβας η ομάδα δεν θα μετονομαστεί «Φλόγα Αγρινίου»,  μολονότι  οι διαδικασίες για κάτι τέτοιο είχαν προχωρήσει, κι ίσως ο Παναγιώτης Νάκας  (με καταγωγή από την  Παλαιομάνινα)  να κάνει την προσπάθεια να οδηγήσει την ομάδα την επόμενη Αγωνιστική περίοδο.

Για την ώρα εκδόθηκε  ανακοίνωση από το σύλλογο, με την οποία  γνωστοποιείται η παραίτηση του ΔΣ και εκλογές στις 25 Ιουνίου: «Στις 14-6-2016 συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Σύσσωμο το Δ.Σ.παραιτήθηκε και  ορίσθηκε για τις 25-6-2016 εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση».