Όπως πληροφορούν οι άνθρωποι του Άρη Αιτωλικού το αμέσως επόμενο διάστημα θα χαραχθεί συγκεκριμένο πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν που θα βρει τους κυανοκίτρινους στην Α΄ΕΠΣΝΑ. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευση στο facebook. Το σημαντικό είναι η δήλωση πρόθεσης να συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε από τον πρόεδρο,  Μελέτη Πατρινό, οπότε μένει να διαπιστωθεί εάν θα έχει βοήθειες κι από άλλα άτομα εν όψει των πιο απαιτητικών υποχρεώσεων στην Α΄Κατηγορία.

Ένα επίσης μείζον ζήτημα είναι αυτό του προπονητή, καθώς το τριετές πλάνο του περασμένου καλοκαιριού οικοδομήθηκε με τον Δημήτρη Θεοδοσίου, ο οποίος με έγκριση  της ομάδας του Αιτωλικού ανέλαβε να επιχειρήσει και  την άνοδο του Ναυπακτιακού στην Γ΄Εθνική. Επομένως μπαίνει το ερώτημα ποιες θα είναι οι εξελίξεις εάν ο Ναυπακτιακός ανέβει Κατηγορία και κάνει νέα πρόταση στον Θεοδοσίου. Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά είναι εμφανές ότι οι ιθύνοντες του Άρη ξεκινούν τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν  με το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας της Ναυπάκτου. Πάντως στην δημοσίευση στο facebook αναφέρουν ότι θα συζητηθούν τα μεταγραφικά θέματα με τον προπονητή και προφανώς εννοούν τον Θεοδοσίου, ο οποίος έχει καταρτίσει το ρόστερ  και όπως αναφέρει η δημοσίευση σ΄αυτούς τους παίκτες θα στηριχθεί επί το πλείστον ο Άρης και την επόμενη Αγωνιστική περίοδο.

 

Η δημοσίευση του Άρη στο facebook αναφέρει: «Το τριετές πλάνο που έχει προγραμματίσει η Διοίκηση του Άρη συνεχίζεται και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αρκετά θέματα που συσχετίζονται με τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν πάρει μορφή στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.Μεγάλη εμπιστοσύνη υπάρχει στο περσινό ρόστερ  της ομάδας μας και πάνω σ' αυτό θα στηριχθεί η προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όσον  αφορά την ενίσχυση της ομάδας μας με κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών θα συζητηθεί από την Διοίκηση και τον Προπονητή».