Θέμα ωρών θεωρείται η επίσημη συμφωνία της Δόξας Καινουρίου με τον Κώστα Γιωτόπουλο για την τεχνική ηγεσία. Στο ραντεβού των δύο πλευρών το βράδυ της Δευτέρας, αναμένεται να «δώσουν τα χέρια», μετά την πρώτη επαφή. Στο μεταξύ οι άνθρωποι της Δόξας έκαναν επαφές με άλλους προπονητές, χωρίς να μπορέσει να υπάρξει ταύτιση.

Πολύ δύσκολα να μην συνεχίσει ο Γιωτόπουλος στο Καινούριο αφού, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων, η συμφωνία στον οικονομικό τομέα αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Ο Αγρινιώτης τεχνικός γνωρίζει καλά την ομάδα, κι όσο αν υπάρχει η φυσιολογική φθορά του χρόνου, με τη στάση του έδειξε πως θέλει πολύ να παραμείνει στη Δόξα. Στην τελευταία συνάντηση θα αναλυθούν επιμέρους θέματα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Από ‘κει και πέρα το θέμα του γηπέδου ταλανίζει τους «μπέμπηδες», αφού στο Παναιτώλιο πιθανότατα θα αργήσει να τοποθετηθεί χλοοτάπητας και στο ΔΑΚ Αγρινίου πρέπει να εξυπηρετηθούν πολλές ομάδες. Η λύση αναζήτησης έδρας στη Μακρυνεία είναι υπό σκέψιν ως έσχατη λύση και ενώ η ΕΠΣΝΑ κάνει τις δικές της προσπάθειες για την διευθέτηση του θέματος.