Μετά από μία σεζόν με πολύ ενδιαφέρον για τη Θύελλα Παραβόλας, ο σύλλογος θα κάνει Γενική Συνέλευση και εκλογές για να προκύψει Διοικητικό Συμβούλιο. Η ομάδα έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ μέσω των play offs, κατακτώντας πρώτα το πρωτάθλημα στον δεύτερο όμιλο της Β΄ΕΠΣΝΑ. Ήταν μια καλή πορεία, αλλά στα μπαράζ τον πρώτο λόγο είχαν οι ομάδες από την Α2. Πάντως η Θύελλα στηρίχθηκε σε ποδοσφαιριστές από την Παραβόλα και την περιοχή, γεγονός που την καθιστά συμπαγή ομάδα με προοπτικές, εφόσον συνεχιστεί η ίδια φιλοσοφία και η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Οι εκλογές γίνονται την Κυριακή 8 Ιουλίου και όπως πάντα θα πρέπει να υπάρξει ο απαραίτητος αριθμός μελών για να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.

Η σχετική ανακοίνωση από το σωματείο αναφέρει: «Την Κυριακή 8-7-2012 και ώρα 20:30  θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Π.Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ” στο πρώην Δημαρχείο Παραβόλας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου. Το Δ.Σ. του σωματείου καλεί όλα τα μέλη, παίχτες και φίλους της ομάδας να παραβρεθούν».