Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Νίκο Χολέβα

 

Ο Παναγρινιακός εμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Αιτωλοακαρνανίας ως “απόγονος” του ΠΑΟ Αγρινίου και με έντονες φιλοδοξίες. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τις αρρυθμίες που έφερε η πανδημία, στέρησε από τον σύλλογο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, εξέλιξη που άπαντες θεωρούσαν νομοτελειακά σίγουρη. Όμως η προσπάθεια να βρεθεί η ομάδα σε Εθνικές Κατηγορίες δεν πρόκειται να στραματήσει εδώ...

 

Οι ιθύνοντες του Παναγρινιακού μετά το αρχικό “μούδιασμα” για την απρόσμενη - και ίσως άδικη – απώλεια της ανόδου, άρχισαν να καταγράφουν και τα λάθη που έγιναν. Εστιάζοντας, κυρίως, στο γεγονός ότι η ομάδα, με τις προϋποθέσεις που διέθετε, θα έπρεπε να βρίσκεται μονίμως στην πρώτη θέση ώστε να μην χαθεί η άνοδος ακόμη και υπό αυτές τις προϋποθέσεις.

Το σίγουρο είναι πως δεν καταθέτουν τα “όπλα” κι αφενός αναμένουν την πιθανότητα να υπάρξει κενή θέση στην Γ΄ Εθνική στο προσεχές πρωτάθλημα, αφετέρου δηλώνουν έτοιμοι να αφήσουν πίσω την φετινή απογοήτευση και να προσπαθήσουν εκ νέου την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 

Στην προεδρία της ομάδας θα βρίσκεται ο έμπειρος Νίκος Χολέβας (φωτο) και Αντιπρόεδροι θα είναι ο Γιώργος Καζαντζής με τον Παναγιώτη Νάκα. Παραμένουν στο Δ.Σ. αρκετά από τα μέλη του προηγούμενου, ενώ θέση στο διοικητικό σχήμα θα έχει πλέον και ο Σπύρος Φλώρος.

 

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.

 

Πρόεδρος: Νίκος Χολέβας

 

Αντιπρόεδροι: Γιώργος Καζαντζής, Πάνος Νάκας

 

Γενικός Γραμματέας: Χριστόφορος Σαράκης

 

Ταμίας: Αλέξανδρος Καραμπέκιος

 

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Σπύρος Φλώρος

 

Υπεύθυνοι ποδοσφαιρικού τμήματος: Μπετίνο Αλαχούζος, Τάσος Σκόνδρας

 

Μέλη: Λευτέρης Αραχωβίτης, Βασίλης Βλάχος, Γρηγόρης Ζήσης

 

Αναπληρωματικά μέλη: Άγγελος Καραμπέκιος, Χρήστος Νάκας, Νίκος Ψηφής

 

Εξελεγκτική επιτροπή: Σοφοκλής Γκουρνέλος, Βασίλης Νικολόπουλος, Φίλιππος Χρούτας.