Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε επίσημα η συγκρότηση του Παναγρινιακού, μιας νέας ποδοσφαιρικής δύναμης η οποία φιλοδοξεί να ξεχωρίσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο (αρχικά τουλάχιστον) κι αποτελεί μια ομάδα που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο του Αγρινίου και της γύρω περιοχής. Τα πρόσωπα που ηγούνται του συλλόγου αυξάνουν ιδιαίτερα τις προσδοκίες και θέλουν να τον φέρουν στις Εθνικές Κατηγορίες.

 

Ο Παναγρινιακός είναι ομάδα που προέρχεται από τον ΠΑΟ Αγρινίου και θα συμμετάσχει στην θέση του στην Α΄ Κατηγορία. Με το κίτρινο και μπλε, ως χρώματα, προφανώς θέλει να δώσει το στίγμα της συμπόρευσης με τον Παναιτωλικό, ο οποίος αποτελεί διαχρονικά το μεγάλο όνομα της Αιτωλοακαρνανίας. Θα ήταν, δε, ευχής έργο η συνεργασία τους, διότι στο παρελθόν (μακρινό και κοντινό) τέτοιες ελπιδοφόρες προσπάθειες υποδαυλίζονταν από ανθρώπους του Παναιτωλικού.

 

Οι Νίκος Χολέβας, Γρηγόρης Ζήσης και ο Πρόεδρος Γιώργος Καζαντζής, που ηγούνται του Παναγρινιακού, έχουν αφενός γνώση, αφετέρου πολύ καλές σχέσεις με την “κυανοκίτρινη” ΠΑΕ. Επομένως η προϋποθέσεις για αμοιβαίο όφελος υπάρχουν.

 

Η στελέχωση

Προπονητής ο Λάκης Παπαχρήστος, ένα “παιδί” του Παναιτωλικού και ο Βασίλης Βασιλόπουλος που πέρσι οδήγησε τον ΠΑΟ στην άνοδο, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, στη θέση του βοηθού προπονητή.

 

Παρέμειναν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές του... απερχόμενου ΠΑΟ Αγρινίου και αποκτήθηκαν “δυνατά” ονόματα της Αιτωλοακαρνανίας με στόχο τον πρωταθλητισμό.

 

Αυτοί είναι:

 

Νίκος Καλοκαίρης: 33χρονος αμυντικός ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών, μεταξύ αυτών και ως επαγγελματίας στον Παναιτωλικό, και πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣΝΑ με τα χρώματα της Α.Ε. Μεσολογγίου.

 

Μπάμπης Νάκος: 31χρονος μεσοεπιθετικός που επίσης έχει αγωνιστεί σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών και ως επαγγελματίας στον Παναιτωλικό

 

Στέφανος Βασιλόγιαννης: 24χρονος επιθετικός, με αξιόλογη παρουσία σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό.

 

Κώστας Μπαλάφας: έμπειρος τερματοφύλακας που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Θέρμου, ενώ πριν δύο χρόνια είχε συνεργαστεί ξανά με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα του Αγρινίου, στη Φλόγα Παλαιομάνινας.

 

Βαγγέλης Βασιλάρης: 23χρονος χαφ με εξαιρετική παρουσία τα προηγούμενα χρόνια.

 

Βασίλης Ζαχαράκης: έμπειρος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως κεντρικός χαφ, προερχόμενος από τον ΑΟ Ρηγανά και με πολύ καλές σεζόν σε Εθνικές Κατηγορίες.

 

 

Γιώργος Καντάνης: 27χρονος κεντρικός μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Όμηρο Νεοχωρίου κι έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Μεσολογγίου, Ναυπακτιακό, Φλόγα Παλαιομάνινας, υποδομές Παναιτωλικού.

 

Πάρης Ψηφής: 28χρονος μέσος με αμυντικές κυρίως ικανότητες, οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Απόλλωνα Δοκιμίου.

 

Νίκος Σπυριλιώτης: 24χρονος πλάγιος χαφ που έχει ξεχωρίσει σε ομάδες της Α΄ ΕΠΣΝΑ τα προηγούμενα χρόνια.

 

Σπύρος Νούλας: έμπειρος μέσος ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών και ομάδες που πρωταγωνίστησαν στην Α΄ ΕΠΣΝΑ.

 

Άγγελος Φραγκούλης: σε διπλό ρόλο, καθώς θα προσφέρει από την θέση του γυμναστή και θα αγωνίζεται στην ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί, ως γυμναστης, στην Α.Ε. Μεσολογγίου και στον Τρίκαρδο Κατοχής, όπου αγωνίζονταν παράλληλα, πριν μεταπηδήσει τον Ιανουάριο στον ΠΑΟ Αγρινίου.

 

 

Το όραμα

Ο σύλλογος δεν έμεινε μόνο στην ενίσχυση της Ανδρικής ομάδας, μα προχώρησε σε απόφαση άκρως απαραίτητη, την συγκρότηση και στελέχωση Παιδικής ομάδας, η οποία θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑ με προπονητή και υπεύθυνο του Τμήματος το Βασίλη Βασιλόπουλο.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

 

Στα πλαίσια της δημιουργίας της παιδικής ομάδας του Συλλόγου μας που θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΝΑ ο Παναγρινιακός θα δοκιμάσει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας θα είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου Βασίλης Βασιλόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

6974 326 900 του Βασίλη Βασιλόπουλου

6973 778 974 του Τάσου Σκόνδρα και

6973 680 441 του Μπετίνο Αλαχούζου

Ευχόμαστε καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας.