Έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία να αγωνίζονται στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Ένας ακόμη θα είναι ο 20χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Καλαντζής, που θα επιδιώξει να διακριθεί στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

 

Η Επισκοπή θα αγωνίζεται πλέον στην Super League 2 και ο νεαρός πορτιέρε θα κληθεί να αποδείξει τις ικανότητές του απέναντι στον πιο έμπειρο Μάνο Καλογεράκη, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τους Ρεθυμνιώτες. Πρόκειται για ένα μέτριο τερματοφύλακα, επιρρεπή σε λάθη, αλλά με παραστάσεις από την Κατηγορία.

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση

 

“Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα, Χρήστου Καλαντζή ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Χρήστος Καλαντζής έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου του 2000 και έχει ύψος 1.85μ..

Ο Καλαντζής προέρχεται από τα ποδοσφαιρικά στρώματα του Αγρινίου. Το 2018-19 βέβαια αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη και το 2019-20 στον Παναιτωλικό Κ19. Την περσινή σεζόν 2020-21 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη μεγάλη ομάδα (SL1) και ανήκε σε αυτή.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

 

Χρ. Καλαντζής: “Έρχομαι να δουλέψω”

Λακωνικός ήταν στις δηλώσεις του ο νεαρός πορτιέρο της ομάδας μας. Ο ίδιος όπως άλλωστε αφήνει να εννοηθεί μεταξύ άλλων, θέλει να “μιλάει” η δουλειά: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κλείσαμε τη συμφωνία με τη νέα μου ομάδα.

Είναι μια πρόκληση για μένα να πηγαίνω σ’ έναν σύλλογο που τα τελευταία χρόνια σημειώνει αλλεπάλληλες επιτυχίες και που δείχνει ότι έχει ξεκάθαρους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες.

Αυτό που θέλω είναι να έχουμε την υγεία μας και να πετύχουμε τους στόχους με τη νέα μου ομάδα.

 

Τέλος, για μένα, αυτό που θέλω είναι να δουλέψω, να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος.”