Αισιοδοξία για νίκη στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Λαγούδης και είναι κοινό μυστικό ότι ήδη έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των ψήφων των ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας. Το τελευταίο διήμερο – όπως είχαμε προβλέψει στο SportAit.gr – υπήρξαν πολλές μεταστροφές ακόμα κι από σωματεία που είχαν ταχθεί με δημόσιες τοποθετήσεις υπέρ του Τάκη Παπαχρήστου. Βέβαια ορισμένες πρακτικές, που υιοθετήθηκαν, βρίσκουν την ιστοσελίδα μας κάθετα αντίθετη, αλλά αυτό το φαινόμενο δεν δικαιούνται να το στηλιτεύσουν εκείνοι που πριν τέσσερα χρόνια είχαν ωφεληθεί από τις ίδιες ακριβώς πρακτικές. Φυσικά δεν θέλουμε να αναφερθούμε εκτενέστερα σε όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, αφενός διότι όλοι τα γνωρίζουν, αφετέρου επειδή δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο του αθλητικού ρεπορτάζ. Επιπλέον θα ήταν και ποινικά κολάσιμο. Και φυσικά οι άνθρωποι των ομάδων δεν είναι άμοιροι ευθυνών για όσα έγιναν και για όσα μπορεί να γίνουν έως το απόγευμα της Δευτέρας.

 

 

Δυο μέρες πριν τις αρχαιρεσίες στην ΕΠΣΝΑ και με την ολοκλήρωση και την κατάθεση των συνδυασμών και των πληρεξούσιων ο επικεφαλής της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Γιώργος Λαγούδης με γραπτή του δήλωση φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος – όπως ήδη αναφέραμε- για την τελική αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας.

 

Αναλυτικά οι δήλωση του υποψήφιου πρόεδρου

 

“Φτάνοντας στην τελική ευθεία για την εκλογική διαδικασία της Δευτέρας 11 Ιουνίου θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία του νομού μας για την μέχρι σήμερα στάση τους και για το γεγονός ότι μαζεύτηκαν και άκουσαν με προσοχή τις απόψεις μας και τις προγραμματικές αρχές της παράταξης μας. Αισιοδοξούμε ότι η πρόταση μας για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ποδοσφαίρου του τόπου μας θα τύχει ευρείας αποδοχής και θα επιδοκιμαστεί από τα σωματεία με την ψήφο τους.

 

Καλούμε άπαντες σε αυτοσυγκράτηση και επαγρύπνηση και διαβεβαιώνουμε ότι σαν διοίκηση της Ένωσης θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την πρόοδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου”.