Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες Τσικνοπέμπτη, η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων και άλλους συλλόγους .

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση έγινε στο Emileon, σε συνεργασία των συλλόγων ΠΑΟΚ Καλυβίων, Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα», Ιππικού Συλλόγου Καλυβίων και με την υποστήριξη της Τ.Κ. Καλυβίων, ενώ περιελάμβανε τιμητικές βραβεύσεις, λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα και ένα πλούσιο μουσικό εορταστικό πρόγραμμα.

Από αθλητικής πλευράς Βραβεύτηκαν οι εξής:

- Ο Αντώνης Λαυράνος, ως παλαίμαχος παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ. Την βράβευση έκανε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊνός Δέλλας.

– Ο Κώστας Ν. Στρατόπουλος, ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Το βραβείο παρέλαβε η μητέρα του ποδοσφαιριστή κα Μαρία Ζαπαντιώτη-Στρατοπούλου από τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης κα Χριστίνα Σταρακά, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου, κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Εμπορίου, Νίκος Πανταζόπουλος, ο Γ.Γ. δήμου Αγρινίου Δημήτρης Τζιώλης, εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας, Γιάννης Αναστασίου και Θανάσης Λαυράνος, ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, Γερ. Ε. Μπελεβώνης, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιτωλικού, Μάκης Χ. Μπελεβώνης, από το τεχνικό τιμ, ο προπονητής της αγρινιώτικης ομάδας Τραϊνός Δέλλας, ο Δημήτρης Μπορουτζίκας και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρ. Τσελεπής, εκπρόσωποι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εκπρόσωπος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου, τα μέλη της ομάδας Παίδων και Junior’sτου ΠΑΟΚ Καλυβίων, όπως επίσης και αρκετός κόσμος.