Μετά την δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Λαγούδη για την προεδρεία της ΕΠΣΝΑ, την στήριξή του από τον μέχρι πρότινος επικεφαλή της Παναιτωλοακαρνάνικης Κίνησης, Νίκο Χολέβα, αλλά και από άλλες προσωπικότητες, ακολούθησε η δήλωση στήριξής του από τον Απόστολο Ευθυμίου. Προφανώς επειδή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και του Ομήρου φέρονταν ως πιθανός υποψήφιος της Κίνησης και τελικά δεν ήταν αυτός, γεγονός που έδωσε τροφή για κακοπροαίρετες φήμες ότι έχει άρει την στήριξή του στην παράταξη. Η γραπτή του ανακοίνωση είναι αφοπλιστική...

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΌΣΤΟΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

 

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Γιώργο Λαγούδη ως υποψήφιο πρόεδρο για την ΕΠΣΑ, πρώτον γιατί πιστεύω στις ικανότητες του, στην πείρα του και στην επιτυχημένη πορεία του στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία γενικότερα και δεύτερον για το γεγονός ότι στηρίζεται από καταξιωμένους και διακεκριμένους επιστήμονες και επιχειρηματίες ανθρώπους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. ΄Ηταν λοιπόν αδύνατο σε μένα να μείνω αδιάφορος σ΄αυτό το προσκλητήριο..

Τι καλύτερο μπορεί να περιμένει το ποδόσφαιρο της Αιτλ/νιας από τη συμμετοχή τόσο σημαντικών προσωπικοτήτων που εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία.

Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου τόσο προεκλογικά όσο και κυρίως μετεκλογικά για να συμβάλλω στην πρόοδο του ποδοσφαίρου μας.

Πιστεύω ότι το κάλεσμα αυτό θα το ακολουθήσουν και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου του Νομού μας.

Δικαιούται το ποδόσφαιρο μας ένα νέο και δυναμικό ξεκίνημα , το οφέιλουμε στη νεολαία του Νομού μας.

 

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και

ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Αιρετός περιφερειακός Σύμβουλος της περιφέρειας

Δυτικής Ελλάδας και Αντιπρόεδρος ΄Ενωσης Γεωργικών

Συνεταιρισμών Μεσολογγίου και Ναυπακτίας Φωτο: dikaiomastinproodo.gr