Με την “ανατολή” του 2018 ο ποδοσφαιρικός Παράγοντας και επικεφαλής της Παναιτωλοακαρνάνικης Κίνησης, Νίκος Χολέβας, απευθύνεται με ευχές στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας και παράλληλα στηλιτεύει με πολύ αυστηρό ύφος τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣΝΑ. Όλα αυτά με ανακοίνωση που απεστάλη στο SportAit.gr την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018.

 

 

 

 

     Προς όλα τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και Μ.Μ.Ε.

                                               ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

      Ως επικεφαλής της παράταξης “ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ” που διεκδικήσαμε μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου τη Διοίκηση της ΕΠΣΑ τις προηγούμενες εκλογές το καλοκαίρι του2014, και δεν κερδίσαμε για λόγους που δεν έχει νόημα να αναφερθώ τώρα, αφού είναι γνωστοί στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό, δεν μπορώ όμως να σιωπήσω μ’ αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ΕΠΣΑ.

     Μένω πραγματικά εμβρόντητος και έκπληκτος με την κατρακύλα που έχει πάρει η σημερινή Διοίκηση της ΕΠΣΑ και έχει συμπαρασύρει στην καταστροφή και την απαξίωση το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

     Τι να πρωτοαναφέρω; 1) την ταπεινωτική τιμωρία του προέδρου Παναγιώτη Παπαχρήστου με την τρίμηνη έκπτωση του από το αξίωμα του προέδρου, από την Δικαστική Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ, για καταστατικές παραβάσεις και οικονομική κακοδιαχείριση;

     2)Τη μη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΠΣΑ που έχει να συνεδριάσει από 25 Οκτωβρίου 2017, δηλαδή πάνω από δύο μήνες, παρότι το καταστατικό ΕΠΣΑ άρθρο 33 παράγραφος 1 προβλέπει ότι το Δ. Σ. πρέπει να συνεδριάζει υποχρεωτικά τουλάχιστον μία φορά το μήνα, για να είναι νόμιμες οι αποφάσεις;

     3) Για το φιάσκο της 29ης Δεκεμβρίου 2017 τι να πω και τι να σχολιάσω; Δεν είναι ντροπή  να καλούν τα μέλη του Δ.Σ. σε συνεδρίαση και να μην πάνε ο Α’ Αντιπρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και τα υπόλοιπα βασικά μέλη της Διοίκησης και να ματαιώνεται η συνεδρίαση; Κατάντια δεν είναι αυτό;

       Τι νομίζουν επιτέλους ότι η ΕΠΣΑ είναι τσιφλίκι τους και δεν υπολογίζουν τα ποδοσφαιρικά Σωματεία;

       Αναλογίζονται ότι έχουν τεράστιες νομικές ευθύνες και θα κληθούν να λογοδοτήσουν στ’ αρμόδια όργανα; Κατανοούν ότι όλες οι αποφάσεις είναι άκυρες κι αν προσφύγει κάποιο σωματείο γίνονται άνω κάτω τα πρωταθλήματα; Για ηθική ευαισθησία ας μη γίνεται λόγος.

       Θλίβομαι πραγματικά για την εικόνα διάλυσης και αποσύνθεσης που παρουσιάζει η σημερινή Διοίκηση της ΕΠΣΑ και εκθέτει το ποδόσφαιρο του Νομού μας πανελλήνια. Αυτή η κατάσταση δεν έχει προηγούμενο.

       Φίλοι ερασιτέχνες παράγοντες δεν μας αξίζει τέτοια Διοίκηση, που απαξιώνει το θεσμό του προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου. Η Αιτωλοακαρνανία ποδοσφαιρικά διακρίθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο στο παρελθόν. Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να απαλλαγούμε απ’ αυτή τη Διοίκηση, που δεν σεβάστηκε την εντολή που πήρε, και όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στην αποστολή της, αλλά εξέθεσε τον εαυτό της και το ποδόσφαιρό μας ανεπανόρθωτα πανελληνίως με αρνητικές συνέπειες για την πρόοδο και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας.

        Εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες, ο λόγος πλέον ανήκει σ’ εσάς και τα Σωματεία που εκπροσωπείτε.

                                                                     Με τιμή

                                                                  Νίκος Χολέβας