Χθες Πέμπτη εκδικάστηκαν οι Εφέσεις στην υπόθεση της τιμωρία του προέδρου της ΕΠΣΝΑ, Τάκη Παπαχρήστου, μιας τιμωρίας για την οποία ποτέ δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την απίθανη ΕΠΟ, που συνεχίζει ακάθεκτη στα χνάρια των προκατόχων της! Πάντως ο κος Παπαχρήστος ζήτησε τη μείωση ή εξαφάνιση της ποινής του και οι ομάδες, μέσω του ΠΑΟ Αγρινίου που κατέθεσε την Έφεση, αιτήθηκαν την αύξησή της σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Σύμφωνα με τις ενδείξει η απόφαση θα υπάρξει το νέο έτος. 

Τον κ. Παπαχρηστο εκπροσώπησε ο Πέτρος Καϊμακάμης και το σωματείο του Αγρινίου ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Αρχικά απορρίφτηκε από την έδρα το αίτημα του δικηγόρου του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας να μην ληφθεί υπόψιν η Έφεση του ΠΑΟ και στην συνέχεια το λόγο είχαν οι νομικοί των δυο πλευρών.

Ο Καϊμακάμης ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά δεν έγιναν για οικονομικούς λόγους ώστε ο κ. Παπαχρήστος να κερδίσει χρήματα από τις μετακινήσεις του κι ανέφερε ότι στον τελευταίο οικονομικό απολογισμό της Ένωσης υπήρχε δωρεά του στο ταμείο της Ένωσης.

Ο Παναγόπουλος είπε ότι αυτό έγινε μετά την καταγγελία των σωματείων στην Επιτροπή Δεοντολογίας .

Τελικά ο πρόεδρος της Επιιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης, έδωσε προθεσμία μέχρι την επόμενη Τρίτη να καταθέσουν υπομνήματα οι δυο πλευρές και η απόφαση αναμένεται να κοινοποιηθεί τον Ιανουάριο, καθώς η τρίμηνη (όπως διέρρευσε) τιμωρία του κ. Παπαχρηστου έχει ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου.

Το γεγονός ότι η Έδρα απέρριψε το αίτημα Καϊμακάμη να μην ληφθεί υπόψιν η Έφεση του ΠΑΟ φέρει ένα μειονέκτημα στην πλευρά Παπαχρήστου, εντούτοις και ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ για τους δικούς του λόγους φέρεται αισιόδοξος....