Την προσεχή Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00  πρόκειται να εκδικαστούν οι Εφέσεις για την υπόθεση της τιμωρίας του προέδρου της ΕΠΣΝΑ, Τάκη Παπαχρήστου, ο οποίος αρχικά έχει τιμωρηθεί  με έκπτωση από τα ποδοσφαιρικά αξιώματα για τρεις μήνες.

Η Έφεση είναι διπλή, αφού ο κ. Παπαχρήστος ζητά την μείωση της ποινής του ή και την εξαφάνισή της. Στο αντίποδα οι τρεις ομάδες  (Φλόγα Παλαιομάνινας, ΠΑΟ Αγρινίου, Χ. Αστέρας Παντάνασσας) που ξεκίνησαν και υποστήριξαν το κατηγορητήριο  - βάσει των καταγγελιών του Γιώργου Λαγούδη  πρώην στενού συνεργάτη του προέδρου της Ένωσης- με δική τους Έφεση αξιώνουν την αύξηση της ποινής.

Όπως διαρρέουν γνωρίζουν πως η αρχική εισήγηση της Εισαγγελέως αξίωνε  τιμωρία δύο ετών για τον Τάκη Παπαχρήστο και θεωρούν πως έπεσε στα… μαλακά. Εκτιμούν ότι για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού,  σε ένα ποδοσφαιρικό  περιβάλλον που ήδη δημιουργεί ερωτηματικά, η τιμωρία σίγουρα θα αυξηθεί χρονικά και μπορεί να φτάσει στα δύο χρόνια έκπτωσης.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα δημιουργηθούν αλλαγές εκ βάθρων στη διοίκηση του ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας.

Από την πλευρά  του προέδρου της ΕΠΣΝΑ τηρείται η τακτική της σιγής  και δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση σχετικά με το θέμα και πιθανότατα υπάρχει αντίστοιχη αισιοδοξία.