Το ερώτημα εάν τιμωρήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ έπειτα από καταγγελίες ομάδων πέρασε τα σύνορα της Αιτωλοακαρνανίας, όπως ήταν φυσικό, την ώρα που η ιστοσελίδα sfyrigmata.blogspot.gr αναφέρει πως υπάρχει δεδομένη τιμωρία για τον κ. Παπαχρήστο. Μάλιστα αναδημοσιεύει και την χθεσινή αναδορά της δικής μας ιστοσελίδας, που αφορούσε τις απορίες για την μη ύπαρξη της υπογραφής του προέδρου  της ΕΠΣ στις ποινές ποδοσφαιριστών και στον ορισμό αγώνων.
Πάντως η ύπαρξη τιμωρίας του κ. Παπαχρήστου δεν έχει ανακονωθεί επίσημα, οπότε ως ιστοσελίδα δεν μπορούμε να την θεωρήσουμε δεδομένη. Πληροιφορούμαστε ότι οι ομάδες που έκαναν τις καταγγελίες εναντίον του  ερευνούν το θέμα και προτίθενται να ασκήσουν Έφεση για αύξηση της ποινής (εφόσον όντως πρόκειται για έκπτωση από το αξίωμά του για τρεις μήνες). 

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ sfyrigmata.blogspot.gr

 

Μετά τον Κουπσίδη στη… σέντρα και δεύτερος συνεργάτης του Γραμμένου – «Καμπάνα» στον Παπαχρήστο από την Επιτροπή Δεοντολογίας – Θα ανακοινώσουν την ποινή;

 

Καπνός υπήρχε, καθώς στο σάιτ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας τα έγγραφα που έχουν σχέση με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και με τις ποινές δεν φέρουν την υπογραφή του προέδρου της Τάκη Παπαχρήστου, εκ των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης Γραμμένου και διοικητικού υπεύθυνου για τις Εθνικές Ομάδες. Όπως φαίνεται υπάρχει και φωτιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Δεοντολογίας έβγαλε απόφαση για την καταγγελία του πρώην γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Λαγούδη, ο οποίος είχε βρει θέματα στην οικονομική διαχείριση των ετών 2013-15. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Παπαχρήστος άκουσε τις… καμπάνες να χτυπούν, καθώς του επιβλήθηκε ποινή έκπτωσης τριών μηνών από την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

Το περίεργο είναι ότι η ποινή δεν ανακοινώνεται, για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Σύμφωνα με το άρθρο 42 του κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Δεοντολογίας η διοίκηση της ΕΠΟ είναι αυτή που πρέπει να ανακοινώνει τις αποφάσεις της. Ο κ. Παπαχρήστος έχει δικαίωμα έφεσης.

Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας η διοίκηση Γραμμένου δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα. Προηγήθηκε η παραπομπή του Κουπτσίδη σε δίκη για κακούργημα, ενώ ακόμη δεν έχει κηρυχθεί έκπτωτος για να μην διαταραχθούν οι λεπτές ισορροπίες στην ΕΠΟ… Ο κ. Παπαχρήστος θα αντικατασταθεί από τα πόστα που έχει στην ΕΠΟ, καθώς εκτός από υπεύθυνος για τις εθνικές ομάδες, είναι αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην ΕΟΕ και στην Grassroots Football Panel της UEFA;Απορίες για τον πρόεδρο

www.sportait.gr

Όπως πληροφορούμαστε ο ορισμός των αγώνων  του επόμενου Σαββατοκύριακου για τα πρωταθλήματα της Αιτωλοακαρνανίας δεν υπογράφεται – ως είθισται- από τον τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ, όπως απουσίαζε η υπογραφή του κι από τις ποινές των ποδοσφαιριστών την περασμένη Τρίτη.

Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί η απορία σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, μήπως το γεγονός σχετίζεται με την ανοικτή υπόθεση της καταγγελίας τριών ομάδων κατά του κ. Παπαχρήστου και θέτουν το ερώτημα μήπως υπάρχει ήδη απόφαση και δεν δημοσιοποιήθηκε;;;

Ως ιστοσελίδα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Ο χρόνος θα δείξει...