Διαβάστε τι δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αμέσως μετά την εκλογή του στην ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.


Για νέα εποχή ισονομίας και ισότητας για όλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο στην πρώτη τοποθέτησή του μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Γραμμένος.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Ευχαριστώ θερμά τις ενώσεις και τις ΠΑΕ που προτίμησαν το δικό μας ψηφοδέλτιο και ταυτόχρονα θέλω να υποσχεθώ σε αυτούς που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους πως οι εξαγγελίες περί ισότητας και ισονομίας θα γίνουν πράξη. Η αυριανή ημέρα είναι δύσκολη για το ποδόσφαιρο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνα. Τα διαθέτουμε όλα και είμαστε βέβαιοι πως από τις πρώτες ημέρες θα δείξουμε την κατεύθυνση που θα κινηθεί το ποδόσφαιρο, ώστε όλοι να καταλάβουν πως η επόμενη ημέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη».

 

Για την επιτροπεία της FIFA: «Το ότι ήρθε η FIFA και επέβαλε αυτά που επέβαλε σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Για όλους εμάς, τους… παροικούντες την Ιερουσαλήμ, γνωρίζαμε τι δεν πήγαινε καλά. Τώρα το γνωρίζει και η FIFA. Ρωτήθηκα σχετικά από τους ανθρώπους αυτούς και η απάντησή μου ήταν ευθεία. Μπορείτε να βάλετε όσες επιτροπές θέλετε. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και αύριο ξεκινά η συνεργασία με τις διεθνείς ομοσπονδίες ώστε να καταλάβουν πως ο χρόνος που θα μείνουν στην Ελλάδα θα είναι μικρότερος από αυτόν που πολλοί εκτιμούν. Όσον αφορά τον έλεγχο, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτό που θέλεις υπό τους κανόνες της αγοράς δεν υπάρχει πρόβλημα. Στους διαγωνισμούς, στις λήψεις αποφάσεων και την εκτέλεση σύμβασης δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιος έλεγχος. Δεν μπορεί να ανακόψει αλλά εξετάζει τις προθέσεις».

 

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Γραμμένος επισήμανε: «Ζητούμε όλοι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Εγώ ξέρω ότι θέλουμε ένα κοινώς αποδεκτό ποδόσφαιρο. Πρέπει να πείσουμε ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Ήταν πάντως αναντίρρητη και επιβεβλημένη ανάγκη για αλλαγή».

 

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γραμμένο σε βίντεο που ανήρτησε η ΕΠΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

https://youtu.be/jsYDHSpC0dM


πηγή: metrosport.gr