Όπως  το είχε προαναγγείλει ο έμπειρος διοικητικός παράγοντας Νίκος Χολέβας επιδιώκει μέχρι τέλους την δικαίωσή του και την απόδοση ευθυνών στο ζήτημα της συκοφάντησής του για προσπάθεια επηρεασμού  διαιτητή σε αγώνα της Φλόγας Παλαιομάνινας. Σε πρώτη φάση κέρδισε την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε, αφού αποφασίστηκε  δικαστικώς ότι πρέπει να του επιδοθούν τα παραστατικά βάσει των οποίων η ΕΠΣΝΑ του καταλόγισε  δημοσίως το παραπάνω παράπτωμα, το οποίο ο ίδιος θεώρησε συκοφαντία και μπήκε στην  διαδικασία να διαλευκάνει την υπόθεση.

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας υποχρεούται πλέον να παραδώσει στον κ. Χολέβα την Έκθεση του Παρατηρητή Διαιτησίας , η οποία του προσάπτει προσπάθεια επηρεασμού  διαιτητή. Να υπενθυμιστεί ότι ο Νίκος Χολέβας κατέφυγε στην Δικαιοσύνη ώστε να πληροφορηθεί το περιεχόμενο αυτής της Έκθεσης, διότι η ΕΠΣΝΑ του το αρνήθηκε με διάφορους τρόπους και διάφορα προσχήματα,  αφήνοντας απλά να αιωρείται η εις βάρος του εντύπωση.

 

Τα δεδομένα οδηγούν στην εκτίμηση ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εναντίον του κ. Χολέβα, ο οποίος – όπως είναι φυσικό- θα μηνύσει  τους υπαίτιους της συκοφαντίας του εφόσον αυτή αποδειχθεί.

Σε κάθε περίπτωση η δικαστική απόφαση  αποτελεί «Βατερλώ»  με πολλές προεκτάσεις για την Διοίκηση της ΕΠΣ και τον πρόεδρό της, διότι ήταν πασιφανής η προσπάθεια να οδηγήσουν την υπόθεση σε «κουκούλωμα» παρότι η Ένωση ήταν αυτή που καταφέρθηκε κατά του κ. Χολέβα.

 

Το σίγουρο είναι,  επίσης,  ότι η υπόθεση θα έχει κι άλλα… επεισόδια.