Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Ευάγγελος Γραμμένος και υποψήφιος πρόεδρος της αντιπολίτευσης για τις εκλογές της ΕΠΟ (όποτε αυτές διεξαχθούν) μίλησε στον ARENA FM και μεταξύ άλλων τόνισε:

 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από την προσέλευση και από την θεματολογία στην εκδήλωση. Ήρθαν πολλές ενώσεις και είναι ένα φυσικό επακόλουθο της πορείας που έχουμε διαγράψει για τις εκλογές της ΕΠΟ. Κι άλλες χρονιές έρχονταν αλλά όχι τόσοι πολλοί. Αυτή η παράταξη είναι συμπαγής έχει τη συνοχή της, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία. Είμαστε σε εγρήγορση όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

 

 

 

Τα ποσοστά της συνοχής μα είναι πάρα πολύ ψηλά, όμως δεν εφησυχάζει κανένας. Είναι το κλίμα που επικρατούσε και πριν την ακύρωση των εκλογών. Η παράταξη έτσι πρέπει να πάει μέχρι τέλους διαφορετικά δεν μπορείς να προσδοκάς μεγάλα οφέλη. Μιλάμε καθημερινά με τις ενώσεις. Είναι μια κατάσταση δύσκολη γιατί πρέπει να κρατάς τη συνοχή.

 

 

 

Η διοικούσα πρέπει να διαχειριστεί την καθημερινότητα και να φτιάξει τα κανονιστικά πλαίσια για να τα φέρει ως σχέδιο στη ΦΙΦΑ και στην κυβέρνηση για να κινηθεί πάνω σε αυτό το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούμε όλο το ζήτημα.»

 

 

 

Το ποιοι θα μείνουν και πως θα οργανωθεί το διοικητικό επίπεδο δε θα το αποφασίσω ούτε μόνος μου, ούτε αυτήν την ώρα.

 

 

 

Πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες ενώσεις. Το πόσες ενώσεις είναι μαζί μας είναι φανερό. Παρέστησαν 32 ενώσεις που υπέγραψαν και ένα κείμενο προς το κλιμάκιο της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Δεν μπορεί κανείς να μας πει ότι είμαστε 25 ενώ είμαστε 32. Σας λέω ότι θα διευρυνθεί αυτό το νούμερο. Θα δούμε τι θα γίνει και στις εκλογές των ενώσεων που περιμένουμε σε Σέρρες, Πάτρα, Χίο, Κατερίνη.»

 

 


Πηγή: arenafm.gr