Ο Σύνδεσμος Προπονητών της Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωση βάλει κατά της ΕΠΣ και καταγγέλλει ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην πρόσφατη εκδήλωση – γιορτή της Ένωσης.

 

 

Η ανακοίνωση

Η ΕΠΣΝΑ ΦΙΜΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

Στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αιτ/νιας  για την βράβευση Αθλητών – Παραγόντων – Ποδοσφαιριστών – προπονητών κ.λ.π., η ΕΠΣΝΑ δια του Προέδρου της κ. Παπαχρήστου απαγόρευσε στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας και αντιπρόεδρό του κ. Κουτρούλη Δημήτριο να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου.

Ο κ. Κουτρούλης ζήτησε από τον κ. Παπαχρήστο να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Αιτ/νίας και πήρε την εξής απάντηση, ¨ το πρόγραμμα έχει βγει δεν μπορείς να απευθύνεις χαιρετισμό ¨.

Θεωρούμε αδιανόητο σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου να αποκλείεται ο βασικός πυλώνας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που είναι ο προπονητής. Τέτοιοι μέθοδοι θυμίζουν χρόνια παρακμής της χώρας μας που γρήγορα πρέπει να ξεχάσουμε.

Αλήθεια τι φοβόταν ο κ. Παπαχρήστος και δεν ήθελε με τίποτα να ακουστεί η φωνή του Συνδέσμου Προπονητών και διερωτόμαστε γιατί μας έστειλε την πρόσκληση;    

 

 

Φωτο από την περσινή εκδήλωση