Κάθε μέρα που περνά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας ανεβαίνει επίπεδα σε θέματα πολιτισμού και ευπρέπειας, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω των ανθρώπων που το υπηρετούν. Αποδείχθηκε και αυτή τη φορά, όταν λόγω του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή του Αετού Σταμνάς, Κώστα Τσοπανά, πολλοί άνθρωποι άλλων ομάδων έσπευσαν να εκφράσουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Μάλιστα ορισμένες ομάδες προέβησαν σε ανακοίνωση όπως η αντίπαλος του Αετού, Ακαδημία Ευηνοχωρίου, στο συγκεκριμένο ματς που συνέβη ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή, η Φλόγα Παλαιομάνινας, αλλά και η Αναγέννηση Θέρμου που πάντα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

 

Οι ανακοινώσεις

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΑΕΤΟΥ ΣΤΑΜΝΑΣ Κώστα Τσοπανά, που τραυματίστηκε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου και την έλλειψη εφημερεύοντα ορθοπεδικού στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου.

 

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Θέρμου εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Αετού Σταμνάς, Κώστα Τσοπανά.

 

Η Διοίκηση του Α.Ο Φλόγας Παλαιομάνινας και ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Κουτσουμπίνας εύχονται στον ποδοσφαιριστή του Αετού Σταμνάς Κώστα Τσοπανά περαστικά και ταχεία ανάρρωση μετά τον τραυματισμό που υπέστει στον αγώνα με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Ευχόμαστε στον Κώστα να επιστρέψει το συντομότερο, δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και πάλι