Ένας άνθρωπος που τα προηγούμενα χρόνια τον γνωρίσαμε μέσα απ’ το αθλητικό ρεπορτάζ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με αντιλήψεις και θέσεις που διαφέρουν απ’ τις συνηθισμένες. Ο Σπύρος  Γραμμένος είναι Υποψήφιος  Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, «ΤΕΛΕΙΑ».

 

 

 

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

Αγαπητοί συμπολίτες Αιτωλοακαρνάνες.

Τα τελευταία χρόνια ο τόπος μας, δοκιμάζεται καθημερινά. Το κόστος αυτής της δοκιμασίας που ακούει στο όνομα κρίση, το έχουμε αναλάβει οι πολίτες αποκλειστικά και μόνο. Δυστυχώς, ο νομός Αιτωλοακαρνανίας βιώνει τέτοιου είδους κρίση πολύ πριν το 2009, καθώς έχει εγκαταλειφθεί από τους επαγγελματίες της πολιτικής και τα πολιτικά κόμματα, πολύ πριν αντιληφθούν οι πολιτικοί «φωστήρες» τι είναι αυτό που έρχεται…

Η υγεία, η παιδεία, η δημοκρατία, η γεωργία, ο τουρισμός, οι αξίες, σε μικρότερο διάστημα από όσο πιστεύουμε, θα είναι άγνωστες λέξεις για το λεξιλόγιο των Αιτωλοακαρνάνων και αυτό δεν θα είναι αποτέλεσμα της κρίσης και μόνο, αλλά κυρίως της εγκατάλειψης από τα κέντρα εξουσίας.

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ΤΕΛΕΙΑ στον κατήφορο του τόπου μας.

ΔΕΝ ΖΗΤΩ την ψήφο των «καναπεδάκηδων», των «βολεμένων», των «σημαιάκηδων» και των «αραχτών» που αναμένουν να τους σώσουν και να τους ταΐσουν.

ΖΗΤΩ την ψήφο αυτών που αντιλαμβάνονται την κοροϊδία και την εκμετάλλευση.

ΖΗΤΩ την ψήφο αυτών που θέλουν την άνοδο της Αιτωλοακαρνανίας στη θέση που της αρμόζει.

ΖΗΤΩ την ψήφο αυτών που θα συμβάλλουν στην αλλαγή του κοινωνικού και πολιτικού σκηνικού.

ΖΗΤΩ την ψήφο αυτών που σε πείσμα των καιρών έχουν όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από την μιζέρια που έσπειραν και επιθυμούν να διατηρήσουν οι κυβερνολάγνοι και τα δεκανίκια τους.

ΖΗΤΩ την ψήφο αυτών που ξέρουν να παλεύουν στη ζωή, με αξιοπρέπεια και τιμή!

 

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

 

Σπυρίδων Β. Γραμμένος

Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας | Τελεία – Απόστολος Γκλέτσος

 

*Σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκα το 1977 στο  Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας απ’ όπου κατάγομαι και διαμένω.

Γιός του Βασιλείου Γραμμένου και της Σοφίας Αλεξάκη. Είμαι παντρεμένος

κι έχω δύο αγόρια 6 και 2 ετών.